tag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post4862033693601748166..comments2023-08-17T11:59:16.126+03:00Comments on Casa-X: Postaus sisältää LIHAAEnnehttp://www.blogger.com/profile/06229645668201286714noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-15846530161149298362014-11-05T12:19:17.743+02:002014-11-05T12:19:17.743+02:00Hyvä huomio, meillä taitaa itseasiassa mennä just ...Hyvä huomio, meillä taitaa itseasiassa mennä just näin! Olen hankkimassa erillistä pakastinta vastaisuuden varalle.Ennehttps://www.blogger.com/profile/06229645668201286714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-8353674381944490862014-10-30T08:18:15.343+02:002014-10-30T08:18:15.343+02:00Onko teillä sellainen jääkaappi-pakastinyhdistelmä...Onko teillä sellainen jääkaappi-pakastinyhdistelmä? Sukulaiselle kävi nimittäin mökillä sellaisen kanssa vähän samallalailla. Heillä se pakastin ja jääkaappi käyvät samalla moottorilla ja kun lämpötila mökin puolella oli laskenut pakkaselle ja viileys oli siirtynyt jo jääkaapin sisällekin, oli laite päätellyt että ei moottoria tarvitse pitää päällä ja sammunut. Ja seurauksena oli, että pakastin alkoi sulamaan. Kun he saapuivat mökille ja alkoivat lämmittämään mökkiä, niin jääkaappikin lähti taas päälle ja pakastin alkoi kylmenemään.<br /><br />Mutta jostain syystä se laite tuntui seuraavan vain jääkaapin lämpötilaa ja käyttävän sen mukaan moottoria, vaikka sitten pakastimen lämpötila nousi liikaa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-42204974571748152662014-10-28T08:28:11.329+02:002014-10-28T08:28:11.329+02:00Kiitos, tää menee kokeiluun!Kiitos, tää menee kokeiluun!Ennehttps://www.blogger.com/profile/06229645668201286714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-85540557551420850202014-10-28T08:27:45.691+02:002014-10-28T08:27:45.691+02:00Allekirjoitan mielipiteen Herefordista! Juurikin t...Allekirjoitan mielipiteen Herefordista! Juurikin tehtiin sunnuntaina noita tajunnan räjäyttäviä jauhelihapihvejä. Ja jännä juttu tuo, itse olen ollut Labbyyn yhteydessä sähköpostitse ihan sujuvasti?Ennehttps://www.blogger.com/profile/06229645668201286714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-18959698051725024202014-10-28T08:25:46.003+02:002014-10-28T08:25:46.003+02:00Saatiin kun saatiinkin tuhottua 2 kg lihaa kahden ...Saatiin kun saatiinkin tuhottua 2 kg lihaa kahden päivän aikana :DEnnehttps://www.blogger.com/profile/06229645668201286714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-87975026605801154742014-10-28T08:24:55.367+02:002014-10-28T08:24:55.367+02:00Juup nyt on pakkanen pullollaan ;)Juup nyt on pakkanen pullollaan ;)Ennehttps://www.blogger.com/profile/06229645668201286714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-8008730615755739512014-10-24T22:14:45.851+03:002014-10-24T22:14:45.851+03:00Just samat sanat minäkin möläytin täällä ääneen ky...Just samat sanat minäkin möläytin täällä ääneen kyn tätä luin. Olen ollut kerran siinä tilanteessa, että piti syödä parissa päivässä pakastimellinen marjoja. Ihan kamalaa haaskausta. :(Susannahttps://www.blogger.com/profile/09370477439577883899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-25579922111870885952014-10-24T21:52:51.608+03:002014-10-24T21:52:51.608+03:00Voihan pumpernikkeli sentän.
Tässä vähän apuja......Voihan pumpernikkeli sentän. <br />Tässä vähän apuja...<br /><br />Keitä (liedellä valmistettava ruoka siis) osa lihasta (paistia). Tässä ohje.<br />1,5-2 kg paistia<br />Liemi: 1 pullo tummaa olutta, 1 dl mustaherukkamehua, 1,5 dl soijakastiketta, 4 dl demi glace kastikepohjaa, 2 valkosipulin kynttä, 2 tl rouhittua mustapippuria, 2 tl timjamia. <br />Liemiaineet kattilaan, kiehauta ja lisää liha, keitä n 2-3 tuntia (tai niin kauan, että liha on haarukalla kokeillen pehmeää).<br />Jäähdytä liha jos pakastat. Siivilöi lopusta liemistä sattumat pois. Liemen voi pakastaa kastikepohjaksi (on taivaallisen hyvää). <br />Jos jaksatte syödä tätä herkkupaistia, niin leikkaa kiha siivuiksi ja tekaise kastike. <br />Kastikeohje: siivilöityä kastikepohjaa (= keitinliemi) 2 dl, 2 dl kermaa, mustaherukkahyytelöä, maun mukaan suolaa jos tarvitsee (itse en koskaan lisää), mustapippuria ripsu.<br />Tämän kaiken voi oikein hyvin pakastaa annospakkauksiin. On muuten järisyttävän hyvää. <br /><br />Tämä resepti toimii naudanpaistille että myös hirvipaistille erityisen hyvin.<br /><br />Anu VillaMezzostahttps://www.blogger.com/profile/00640649438367905537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-38730777755557892014-10-24T21:44:33.259+03:002014-10-24T21:44:33.259+03:00Yhdyn edellisiin. Suurkeittiö käyntiin ja valmiit ...Yhdyn edellisiin. Suurkeittiö käyntiin ja valmiit ruuat pakkaseen, ei haittaa yhtään. Jauhelihat on ainoat, joista on edes huolta, noita piffejä ja paistejahan pitää muutenkin raakakypsyttää viikkotolkulla ennen syömistä.<br /><br />Oli kiva kuulla, että Labbyssä toimii nettikauppa. Sähköposteihin eivät nimittäin vastaa. Hereford on ylivertaisen maukasta. Parhaat lihapullat / hampurilaispihvit syntyvät reseptillä: kilo lihaa, 2tl suolaa, sekoita ja muotoile pulliksi. Paista. <br /><br />Tein näitä kun sain ensimmäisen kerran herefordin jauhelihaa. Alakerran isännältä, tunnetulta hienokuonolta ja kulinaari-hifistiltä, meni maistaessa silmät nurin ja pääsi autuas vaikerrus:"MITÄ näissä on!?"Keskeneräinenhttps://www.blogger.com/profile/05723725176056670075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-36784281981082916802014-10-24T20:18:02.989+03:002014-10-24T20:18:02.989+03:00Voi ei... Voin vain kuvitella miten ketuttaa (Lait...Voi ei... Voin vain kuvitella miten ketuttaa (Laitoin juurikin hirven jauhelihaa pakkasen puolilleen). Olisiko ihan koko paistin teko uunissa. Meillä leikataan siitä leivän päälle, ja jämistä teen vielä kastiketta parina päivänä... Niin ja voithan tehdä esimerkiksi keittoa, kastikkeita yms, ja sitten pakastaa uudelleen.Syvältä.Sanna.https://www.blogger.com/profile/00167727000748789462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-61939671004456062132014-10-24T19:37:56.040+03:002014-10-24T19:37:56.040+03:00Juhlat! Järjestä juhlat!!
Mut joo siis kypsennett...Juhlat! Järjestä juhlat!!<br /><br />Mut joo siis kypsennettynä voi pakastaa. Sit säilyy pakkasessa kolmisen kuukautta, tai vähän reilut.Laura [ Sateenkaaria ja serpentiiniä ]https://www.blogger.com/profile/15714638626168354870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-36331544276320714302014-10-24T19:09:41.355+03:002014-10-24T19:09:41.355+03:00Jess, just tällaisia kommentteja kaipasin! Välillä...Jess, just tällaisia kommentteja kaipasin! Välillä sitä ei vaan itse osaa nähdä ns. metsää puilta kun on liian kiinni itse "ongelmassa". Hahaha, apua mä tunnen itseni ihan tolloksi! :DEnnehttps://www.blogger.com/profile/06229645668201286714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-70658842578700889632014-10-24T19:08:19.088+03:002014-10-24T19:08:19.088+03:00Nyt tuntuu vähän idiootilta kun en jotenkin yhtään...Nyt tuntuu vähän idiootilta kun en jotenkin yhtään osannut ajatella tota vaihtoehtoa. Mutta joo siis, kiitos! ;)Ennehttps://www.blogger.com/profile/06229645668201286714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-61182241896362587602014-10-24T19:07:08.082+03:002014-10-24T19:07:08.082+03:00No sanopa muuta! :DNo sanopa muuta! :DEnnehttps://www.blogger.com/profile/06229645668201286714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-74852801546900547982014-10-24T18:51:05.112+03:002014-10-24T18:51:05.112+03:00Kyllä voi pakastaa kun ensin kypsentää. Minä tekis...Kyllä voi pakastaa kun ensin kypsentää. Minä tekisin kokolihoista "kastikepohjaa" eli kuutioisin, ruskistaisin ja sitten hauduttaisin sipulin ja porkkanan kanssa, mausteena vain mustapippuria ja suolaa. Sitten pakastaisin (n. 0,5 litran pakasterasioihin). Siitä voisi siiten jatkohaudutella ihan sellaisenaan tai lisätä kermaa tai toiseen satsiin chiliä, tms. Olisi pitkäksi aikaa lihasoosia :)<br /><br />Jauhelihat pihveiksi tai pulliksi, mutta nehän tulee jo viikonloppuna syötyä :)Mari T.https://www.blogger.com/profile/08877898292080303808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-51551421820678515172014-10-24T18:27:17.969+03:002014-10-24T18:27:17.969+03:00Kai maar ne voi uudestaan pakastaa ainakin kypsenn...Kai maar ne voi uudestaan pakastaa ainakin kypsennettynä. Eli mitä ikinä sitten keksittekään kokata niin loput pakkaseen vaan. Annehttps://www.blogger.com/profile/12345138075710961203noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7433402573868514366.post-6859325892906240352014-10-24T18:17:38.100+03:002014-10-24T18:17:38.100+03:00Voi ei !Voi ei !Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15942324939789785543noreply@blogger.com