maanantai 26. elokuuta 2013

Enkelit matkassa


Torpan olohuoneen seinällä roikkuu perinteinen lapset koulutiellä + enkelitaulu, jonka edelliset omistajat jättivät meille tuomaan hyvää onnea ja suojelusta. 

Sitä tarvittiin lauantaina, kun ajoin hiekkatiellä mutkasta pellolle. Samassa mutkassa kuulemma ajettu ulos monesti ennenkin, edellisellä kerralla vaan ei ollut kuskilla yhtä hyvä onni mukana. 
Hänen matkansa päättyi lopullisesti siihen kaurapellon reunaan.

Fyysiset vammat, turvavyön jättämä ruhje solisluun kohdalla ja lievä niskasärky, ovat pientä verrattuna siihen, mitä olisi voinut käydä. Auton kohtalo selvinnee tänään; päästäänkö pelkillä peltivaurioilla vai meneekö lunastukseen. Toisaalta: kuten eräs tuttava totesi, kaikki mitä rahalla saa, on halpaa.

Lähistön isäntämies oli nähnyt tilanteen ikkunasta, ja tuli katsomaan ollaanko kunnossa. Kyseli samalla josko meille maistuisi tuore makaroonilaatikko hinausautoa odotellessa. 

Henkisesti vapisen vieläkin, ja tuntuu että tästä olotilasta ylitse pääseminen ottaa varmasti oman aikansa. Tilanne pyörii päässä repeatilla, muistijälki liikkeestä on vahva.

En tiedä enkeleistä, mutta jotkut suojelushenget olivat kyllä lauantaina takapenkillä kyyydissä.

5 kommenttia:

 1. Totta, onneksi ei käynyt tuon pahemmin! Autoja saa aina uusia, mutta ihmistä ei mikään muu korvaa!

  Voimia!

  VastaaPoista
 2. Totta, onneksi ei käynyt tuon pahemmin! Autoja saa aina uusia, mutta ihmistä ei mikään muu korvaa!

  Voimia!

  VastaaPoista
 3. Voimia <3

  Onneksi ootte kuunnossa. Sattuipa mukavia isäntiä lähistölle :)

  VastaaPoista
 4. Hui! Varmasti tommoinen säikäyttää.. onneksi olette kunnossa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Kyllä tää tästä taas, auto saadaan korjattua vakuutuksen piikkiin ja oma olo alkaa hiljalleen jo normalisoitumaan. Kävin jo ratissakin, tosin erittäin, erittäin varovasti ajelin.

  Kiitos teille <3

  VastaaPoista