sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Viikonloppu kaupungissa

 Jos on kerta pakko viettää viikonloppu kaupungissa, niin kai sen voi tehdä hyvinkin. Esim. näin:
Kirppareilla kierrellen.
 Jamie Oliverin maailman parhaat lihapullat. (Ja krapulaisten lähimmäisten ruokkiminen niillä, samalla kun on kiitollinen siitä, että itse tajusi olla edellisenä iltana lähtemättä baariin, vaikka alku-ilta kiva olikin.)

Petsaushommia ja uusi tuleva tv-taso. Kivaa kun on mies, joka naputtelee iltapuhteikseen mitä tahansa huonekaluja ja projekteja vaan keksin pyytää.
Allekirjoittanut ja new hair-do. Ja yhdet valokuvaussessiot lähestyvän 5-vuotishääpäivän kunniaksi. Haasteellinen homma kuvaajalle, me kun ei miehen kanssa oikein osata olla samassa kuvassa ilman naaman vääntelyä, irvistelyä, aasinkorvia tai jotain muuta tyhmäilyä. Veikkaan, että ala-asteikäisten luokkakuvan ottaminenkin on helpompaa kun saada meistä yksi järkevä valokuva.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

3 kommenttia:

 1. Valokuvaussessiot ois pitänyt olla näkemässä :D
  Otatteko te usein yhteiskuvia? Meillä taitaa olla just hääkuva ja siihen se sit jää. Niin kuvauksellista sakkia, että ei mun kuvankäsittelytaidoilla ainakaan sais esittelykelpoisia :D

  Leppoisaa loppuiltaa ja energistä alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. No ei oteta! Jotain kavereiden ottamia bileräpsyjä on, ja ne on lähes poikkeuksetta aina ihan kauheita :D Hääkuva on tosiaan se edellinen "katseen kestävä", joten päätettiin nyt otattaa vuosipäiväkuvat 5-vuotishääpäivän kunniaksi. Katsotaan miten käy, jännityksellä odotan lopputulosta! Oispa muuten ollut kiva idea ottaa joka vuosipäivä kuva, vaikka samassa paikassa, niin näkisi miten muututaan ja vanhetaan yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ois ollut :)
   Ehkä niistä otoksista tulee täydellisiä ja te teette niin tästä lähtien ;)

   Poista