maanantai 1. kesäkuuta 2015

Piti kirjoittaa

Piti kirjoittaa meidän valmistuneesta saunaterassista. Puutarhakuulumisia. Mun uudesta letkeästä kesäduunista, taimien kasvusta, käen kukkumisesta ja alkukesän valloittavasta vihreydestä. Piti kirjoittaa kaikesta tästä, arkisesta ja kepeästä. Nyt toivon, enemmän kuin mitään, että saisinkin kirjoittaa vaan niistä.Piti kirjoittaa myös viikonlopun reissusta löytökoiratarhoille Viipuriin. Se reissu ei ollut arkinen eikä varsinkaan kepeä, mutta antaisin mieluusti ottamieni valokuvien puhua puolestaan.Miten yhtäkkiä ja silmänräpäyksessä elämä voikaan iskeä jalat alta ja jättää tien poskeen henkeä haukkomaan. Nyt vaan istun ja odotan soittoa sairaalasta, jonne mieheni vietiin eilen illalla ambulanssilla äkillisesti alkaneiden oireiden vuoksi. Odotan, odotan, poltan tupakan ja odotan. Päässä pyörii kaikenlaista, hoen itselleni että ne ovat vain ajatuksia, eivät totta.Yritän nieleskellä alas salaattia, kyyneleitä ja vatsan pohjasta hitaasti ylös nousevaa pimeyden tunnetta. Jos nyt puhelin soi, ja se on lehtimyyjä, niin saatan ehkä tappaa sen linjoja pitkin.

23 kommenttia:

 1. Voi ei, tsemppiä ja toivotaan parasta! Voi elämä mitä se voikaan heittää eteemme :(
  t. Tanja

  VastaaPoista
 2. Voi ei. Toivottavasti saat pian uutisia, hyviä sellaisia.

  VastaaPoista
 3. No voi helvetin perse! Anteeksi, se vain tuli tuossa muodossa. En höpäjä mitään, että tiedän, koska tiedän ettei se auta sinua tippaakaan. Ei paskan vertaa.

  Olet kovasti mielessä. Toivon hyviä uutisia tulevaksi niin kovasti kuin ikinä voin.

  VastaaPoista
 4. Voi apua, kovasti voimia ja toivotaan pikaisesti hyviä uutisia. Ei ole mitään oikeita sanoja tähän, mutta olet ajatuksissani! Lähetän kaiken hyvän energian sinne päin mitä ikinä vaan pystyn!

  VastaaPoista
 5. Ei auta, kuin uskoa, että sairaalassa saa parasta mahdollista hoitoa! Voimia!

  VastaaPoista
 6. Toivon sinulle ja miehellesi kovasti voimia, toivottavasti kaikki menee hyvin <3

  VastaaPoista
 7. Voimia ja toivoa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Niin paljon kaikkea parhainta mahdollista hyvää teille. Toivon, että kaikki kääntyy parhain päin <3

  VastaaPoista
 9. Aivan järkyttävää!!!! Miten voikaan vain hetkessä tapahtua tuollainen mutka elämään. Toivon todella, että kyseessä ei ole mitään vakavaa ja ehkä oletkin saanut jo soiton. Huonoa huumoria, mutta ainakin on sitä tupakkaa riittävästi, mitä poltella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, enpä aavistanut bussista ulos astuessani mitä seuraavat tunnit tuovat tullessaan. Mies oli auton kanssa parkissa 100 m päässä pysäkistä ja soittanut jo itse ambulanssin. (Kohtaus siis alkoi ajomatkan aikana.) Ja kyllä, just meikäläisen huumoria, noille kartongeille olen tässä itsekin itkun seasta hihitellyt :D

   Poista
 10. Voi helevata. Tsemppiä sinulle ja miehellesi!

  VastaaPoista
 11. Voimia ja hyviä uutisia sinne!

  VastaaPoista
 12. KIITOS kaikista kommenteista <3 Mies jäi vielä yöksi sairaalaan ja huomenna saadaan toivottavasti jotain faktaa.

  VastaaPoista
 13. Voi helvetin prkl. Nyt en tiedä mitä sanoisin. Toivon voimia <3

  VastaaPoista
 14. Voimia! Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin.

  VastaaPoista
 15. Viisautta lääkäreille, rauhaa ja turvaa miehellesi ja sinulle voimia ja lepoa

  VastaaPoista
 16. Tsempit täältäkin <3 ei tällaisissa tilanteissa sanat meinaa riittää, sormet ristiin ja parantavia ajatuksia miehesi puolesta laitan matkaan.

  VastaaPoista
 17. Toivon sulle voimia, ja että kaikki selviäisi parhain päin.

  VastaaPoista
 18. Eikä!! Elämä on kyllä välillä niin paskaa, että ei rajaa! Tsemppejä paljon. Toivottavasti kohta olet kepeämpien ajatusten äärellä.

  VastaaPoista