sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

These boots are made for walkin`

Kirpparilta löytyi pitkästä aikaa jotain myös omaan vaatekaappiin. Ja tietenkin samana päivänä kun olin raahannut pari kassillista vaatteita ja kenkiä UFF:n keräyslaatikkoon...Mutta eihän näitä nahkaisia cowgirl-buutseja voinut vastustaa. Juuri tällaisia olen vaivihkaa etsinytkin, täsmälleen oikeasävyistä "70-luvun nahkaa" kevyellä länkkäritwistillä, tykkään!


Olohuoneeseen ilmaantunut senkki pelastettiin ystävän suvun mökiltä kaatiskuormasta. Tilaahan sille ei oikeastaan ole, mutta en raaskinut jättää "vanhusta" pulaan. Kahvojen vaihdon jälkeen siitä tulee vielä oikein kelpo senkki. Kyllä siippa taas riemastui tästä pelastustyöstä :)


Viininpunainen nahkasalkku on mun läppärille kuin mittatilaustyönä tehty. Etutaskuissa kulkevat kätevästi virtajohto ja muut oheistarvikkeet. Ja mikä ihana, herkullinen väri!


Ruskeilla nahkahihnoilla varustettu punottu laukku löytyi tammikuussa miamilaisesta vintagekaupasta, ja hypähti heti lempilaukkujeni top kolmoseen. Saappaita rakastan niin palavasti jo nyt, että taidan käyttää niitä kunnes ne kirjaimellisesti hajoavat jaloista irti. Ja katsokaa miten hyvin nämä lempiasiat viihtyvät yhdessä ja vierekkäin! Oijoi hippikesä 2014, täältä tullaan!

10 kommenttia:

 1. Täydelliset lehmityttösaappaat - upea värikin!
  Minulla on jossain tuollainen ihan samanlainen salkku - ei tosin noin upean värisenä, tylsänä mustana vain. Ja miamilainen kassi on kaunotar - oikea hippitytön kesäkassi!
  Ja senkki - ei ne miehet hyvän päälle ymmärrä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä jokseenkin kaikesta :) Onneks meillä tuo mies ei enää jaksa jäädä vääntämään näistä mun "pelastusoperaatioista" kun tietää jäävänsä kuitenkin kakkoseksi :D

   Poista
 2. Vallan mainiot löydöt! Tuo laukku erityisesti minkä oot Miamista löytäny, tykkään :)

  VastaaPoista
 3. Jippiajaijee! Hienoja! Kaikki! :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä nämä kovasti lämmittävät mieltä!

   Poista
 5. Nuo, jos jotkut on tehty dallailuun ;) meillä on muuten samantyyppinen nahkasalkku täällä Jovelassa. Löytyi ullakolta, ihan priimakunnossa. Kaipaa vaan pientä öljysutaisua pintaan. Se tosin ei ole viininpunervaan taittuvaa sävyä, vaan ihan suklaan ruskea. Hieno silti!

  VastaaPoista
 6. Oih, upeat bootsit ♡ Mä olen kans etsinyt kirppareilta bootseja mutta vielä ei ole tärpännyt.

  VastaaPoista