tiistai 29. heinäkuuta 2014

Vuosi sitten

Tasan vuosi sitten allekirjoitimme kauppakirjat Torpasta ja meistä tuli virallisesti tilanomistajia. Päivä oli helteinen ja menomatkalla junassa minua jännitti pyörrytykseen asti. Toisin kuin epäilin, tornado tai holveista kaivettu salainen asiakirja ei kuitenkaan estänyt kaupan tekoa. Avaimet taskussa siirryimme pankista Bankkiin, eli Hämeenlinnan Tawastia Bank-ravintolaan syömään. Taisimme siinä kilauttaa auki myös yhdet kuoharit. Muistan huimaavan olon kävelykadun terassilla istuessa ja korviin asti leviävän hymyn, jota ei saanut enää pidettyä poissa pakottamallakaan. Johtuiko sitten siitä kuoharista vai laukussa kuumottavasta paperinipusta.

Kulunut vuosi on ollut hyvin erilainen mitä vuosi sitten kuvittelin. Erilainen mutta positiivisella tavalla. Viime syksynä väkevänä leiskunut alkuihastus on syventynyt varmuudeksi siitä, että tämä on Se Oikea. Lähes fyysisenä särkynä kehossa tuntunut kaipuu ja ikävä helpottaa jo. Tilalla on rauha ja maltillinen odotus, hyväksyntä siitä, että elämää on Torpan ulkopuolellakin. Ajatuskin Torpasta saa silti hymyn leviämään edelleen korviin asti.

Melkoinen vuosi siis. Toivottavasti vasta alkusoittoa monille, monille seuraaville!


7 kommenttia:

 1. Ihania tulevia(kin) vuosia paratiisissa! :)

  VastaaPoista
 2. Onnee ensimmäisestä vuodesta torpalla ja toivotaan paljon kivoja vuosia lisääki!! :D Mä oon kans hehkuttanu aina joka vuosi sitä kun sain avaimet käteen ensimmäistä kertaa ja kävelin taloon sisään. Tosin siinä ei kerennyt montaa hetkeä haaveilemaan, kun tuli jo väkeä repimään tapetteja seinistä!! Ne innokkaat kettuvie. ;) Hihih. Kivaa viikonjatkoo teil.

  VastaaPoista
 3. Onnea 1. vuodesta - ja monia, monia uusia!

  VastaaPoista
 4. Onnea ja iloa yhteisestä matkasta ja yhteiselle matkalle torpan kanssa.

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa aivan ihanalta <3 Hyvin samanlaisia tunteita tulvii itellekin mieleen, kun ne on niin tuoreena vielä muistissa. Kohta tulee kaksi vuotta, kun kirjoitimme kauppakirjat, ja se oli kyllä huikea päivä. Sen jälkeen pitikin odottaa muutama kuukausi, että pääsemme muuttamaan uuteen kotiin. Se oli välillä piinaavaa. Onnea ja paljon hyviä vuosia lisää! Se rakkaus vaan syvenee ajan kanssa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille, ihanat! :)

  VastaaPoista