lauantai 4. lokakuuta 2014

Arpaonnea

Ihmeellinen viikko. Keskiviikkona sain viestin StyleRoomin ylläpidolta, että olen voittanut Pihavalohaasteen arvonnasta aurinkoenergialla toimivan Assisi-pöytävalaisimen.

Meikäläisen StyleRoom-profiili löytyy muuten täältä, albumeita luvassa enemmänkin kunhan tästä ennätän.


Tänään Cirkus-blogin Joanna laittoi viestiä, että arpaonni suosi allekirjoittanutta Lapuan Kankureiden Corona-huovan arvonnassa. Aivan mahtavaa! Olen kuolannut tuota Corona-huopaa niin paljon! Valintani on musta-valko-harmaa, yllätys.


Jaahas, taidankin tästä seuraavaksi laittaa lottorivin vetämään. Jos minusta ei kuulu mitään vähään aikaan, niin tiedätte, että kiirettä pitelee Bahamalla drinkkilasin kanssa. Ei kahta ilman kolmatta, vai miten se nyt meni?

Onnekasta lauantaita, ihmiset!

4 kommenttia:

  1. Huomasinkin että olit voittanut tuon huovan, se on ihana. Minäkin olen voittanut nyt parin viikon sisällä kaksi arvontaa, ja minä kun en IKINÄ voita mitään...

    VastaaPoista
  2. Hirvee hillo, onnea siitä!! Mä tuota huopaa myös kuolasin ja arvontaankin osallistuin :) Mä en voita ikinä mistään mitään, paitsi kerran olen voittanut työtiimini kesken arvotun kuukauden työajanseurannan... nice ;)

    VastaaPoista
  3. Hei huh huh. Jopas sua nyt on potkassu. Onnea !!

    VastaaPoista