torstai 16. lokakuuta 2014

Tekisitkö sinä tässä töitä?

No minä kyllä tekisin ja nykyään teenkin silloin, kun etäpäivää Torpalla vietämme. Hautasin ajatuksen työpisteen sijainnista Torpan uudella puolella sijaitsevassa pikkuhuoneessa, joka tähän saakka on totellut nimeä työhuone/varasto ja tästä eteenpäin pelkkä varasto. Haluan oleilla samassa tilassa kuin mies (meillä molemmilla on aika hyvin kehittynyt kyky uppoutua tunneiksi omien juttujen pariin vaikka istuisimme vierekkäin), koirat (älkää edes vaivautuko, NE eivät tiedä työnteosta tuon taivaallista) ja leivinuunin lämpö.


Kauppojen mukana tullut vanha ompelukone raahattiin kuistilta kammarin nurkkaan. Penkki on kirpparilta (5 €) ja lampaantalja huuto.netistä. Kyllä siinä kehtaa vanhaa ahteriaan lepuuttaa. (Ja samaan aikaan korvissa soi ratsastuksenopettajani huuto "Muista keskivartalon tuki! Purista niillä vatsalihaksilla!") Ryhdikkäästi istuessa on heti paljon tehokkaampi olo kuin keittiön pöydän ääressä lösöttäessä.
Mitä pimeämmiksi illat käyvät, sitä enemmän olen ollut huomaavinani lamppurakkautta sekä omassani että yhdessä jos toisessakin naapuriblogissa. Kullanvärinen pöytälamppu löytyi kirpparilta ja kustansi 10 €. Se on hyvin raskastekoinen enkä löytänyt mitään merkkiä tahi mallia avaavaa. Maadoittamaton johto viittaa siihen, että lamppu ei taida olla kuitenkaan ihan ikea-aikakautta. 
Hyviä veikkauksia/arvailuja/tietoa vastaanotetaan. 


Ruusutapettinen seinä on kieltämättä aika hallitseva. Jotain tuonne taustalle pitäisi saada, mutta mitä? Hyllykkö, taulu, lisää valoja...? Mitä sinä arvon lukija tälle nurkkaukselle tekisit?

14 kommenttia:

 1. Toi tapetti on niin makee! Ainakin kun vertaan omiin liian hillittyihin vaihtoehtoihin. Itsekin tulee istuttua töissä paljon koneella, mutta ilman etätyömahdollisuutta, pöh. Ripusta seinälle joku mahtava kuva, mitä tuijotella kun aivot lyö tyhjää eikä ruusut riitä. Meillä on vielä toiveena, että varastosta tulisi työhuone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapettihan oli seinällä jo ostohetkellä, nyt vasta alkaa oma silmä siihen tottumaan... ;) Etätyömahdollisuus on kyllä todellinen henkireikä, silloin pystyn keskittymään paljon paremmin esim. ajattelua, suunnittelua ja luovuutta vaativiin kirjoitustöihin.

   Poista
 2. Tekisin, tekisin, tekisin. Ihana tapetti ja talja. Tuohon taljaan voi melko varmasti upota pitkiksi ajoiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat ovat taljaan myös hyvin rakastuneita! :D

   Poista
 3. Eikä, ihana työpiste: lamppu on mahtava ja tapetti huikea. Mun pitää oikeasti nyt hakea ne lampaantaljat vintiltä. On aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nyt ehdottomasti on taljojen aika!

   Poista
 4. Näyttääpä tosi kivalta. Kaunis tapetti ja lamppu. En laittaisi mitään muuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Katselen tuota nyt hetken, päätän sitten kaipaako se jotain lisää.

   Poista
 5. No siinähän se nyt on, se lamppu! Ihana. Siis just jotain tuollaista olen etsinyt, sulla kävi tuuri :) Kulta on ihanaa, kun sitä on ripaus siellä sun täällä. Se on söpö väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä muistelinkin, että olit etsimässä jotain vastaavanlaista. Kulta toimii nimenomaan ripauksena ja korostaa ympärillä olevia ruskan sävyjä.

   Poista
 6. Aivan mahtava tapetti! Mulla on jonkinsortin ruusuvaihe nyt meneillään (miehen iloksi tai suruksi). Mun vanha ompelukonetietokonepöytä sai väistyä lastulevypöydän tieltä, todettiin että läppärille se on täydellinen, pöytätietokoneelle ei ollenkaan hyvä. Eli nyt pitää varmaan hankkia läppäri :)

  VastaaPoista
 7. Enpä muuttaisi mitään. Tuo tapetti on upea ja sen sopiikin olla näyttävästi näkyvillä. Lamppu on kyllä hyvä löytö. Mukavia työhetkiä!

  VastaaPoista
 8. Upee sun valaisinlöytö <3
  Se sopii tuohon tosi hyvin.

  Mallista ei oo mitän hajua. Toivottavasti sen joku sulle vinkkaa, koska oishan se aika hauska tietää :)

  VastaaPoista
 9. Ostin samanlaisen lampun, mutta hopeisena Prismasta noin 5 vuotta sitten.

  VastaaPoista