tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kevään merkit


Huomasin ujot pajunkissat juoksupolun varrella jo viikko sitten. Tänään poimin muutaman mukaani.


Kai näitä voisi köyhän naisen tulppaaneiksikin kutsua.


Vanhemmasta koirasta lähtee tuppoina karvaa - kyllä, selvä kevään merkki.
Jonain päivänä vielä etsin käsiini henkilön, joka kehräisi ne langaksi ja tekisi tumput.Koirankarvaperenna?


Takapihallamme kasvaa pieniä koirankarviaisia.


Luotettavin kevään merkki on kuitenkin se, kun tekee mieli kaivaa converset varastosta. 

(Samalla hetkellä ulkona alkoi sataa räntää, mutta ei anneta sen häiritä.)

Tervetuloa kevät, olen niin valmis!

12 kommenttia:

 1. Hehe! Juur tänäpä aamulenkillä minäkin sihtailin kameran linssiä tuommosiin karvatupsuihin :) Kevätkevätkevät jeij! ...ja kun erehtyy katsomaan ulos, näkee jotain valkoista mönjää tippuvan taivaalta... Great.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä toi kolmatta päivää taivaalta tippuva asia on ja kuka sen oikein on tilannut??

   Poista
 2. Jestas miten hauskaa oiski kasvattaa koirankarviaisia. Mulla ois tommoset samanlaiset kengät (ei converset) mut ne alkaa oleen jo niin resut ettei niitä enää viihti jalakaansa laittaa. Samperi, täytysköhän miettiä seuraavaks converseita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aika harvassa asiassa merkkiuskollinen, converset tekevät poikkeuksen :)

   Poista
  2. Mun varmaan täytyis sit seuraavan kerran olla myös merkkiuskollinen, luulen niin!!! Vaiks ei edellisiskää ku palvelivat mua varmaa yli 10vuotta. ;)

   Poista
 3. Jep, Converset on kyllä varma kevään merkki, tosin täällä kastuu varpaat loskasohjossa, jos on mitkään muut kuin kumpparit jaloissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi kuvan kangastennarit olivat pikkasen toiveajattelua ja vaihtuivat takaisin maihareihin aika nopeasti :D

   Poista
 4. Kissankarvoista voisi myös kehittää jotain jännää! Mutta siis "köyhännaisen tulppaaneihin" tuli ajatus, kun olen itsekin nyt pihiyssyistä jättänyt markettikukat ostamatta - niin kuule mustikanvarvut toimivat. Katkoin metsästä pari viikkoa sitten huvikseni maljakkoon, niin nyt kuule on tosi mielenkiintoisen näköistä kukintaa ja vaaleanvihreää tulossa. Toimii! Lisäksi on toki itselleni perinteinen sireeninoksa siinä vierellä. Joka päivä noiden ääressä pieni meditaatiohetki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, tuollahan noita varpuja ois metsä täynnä! Pitääkin ottaa kokeiluun vihreän kasvun ihme kukkamaljakossa :)

   Poista
 5. Ai että kun on taas niin kauniita kuvia! Täytyypä tehdä pikkuneidin kanssa reissu lähimetsään, josko meillekin löytyisi noita ihania pörröisiä kissoja maljakkoon.

  Oh, koirankarvat. Hyvin muistuu mieleen keväät vanhan koiravainaamme kanssa! Nykyisen lyhytkarvaisen minikoiran kanssa ei onneksi ole tätä ongelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että mulla on jatkuvasti vähintään puolikas koira mukana vaatteissa, rullaharjoista ja imurista huolimatta :D

   Poista
 6. Mäkin huomasin pajunkissat viime viikolla. On ne vaan joka vuosi niin ilahduttavia! Tunnistan myös nuo koiranhapsukaiset. Meillä täällä ne kasvavat parhaiten sägyn alla. Ovat suorakasvuista lajia. Niitä, jotka uppoavat kivasti kantapäähän kun oikeassa kulmassa osuvat.

  VastaaPoista