perjantai 22. marraskuuta 2013

Hippa-Perjantai!

Tämän perjantain villi kortti on lähteä pitkästä aikaa Helsingin yöelämään ja Looseen keikalle kuuntelemaan psykedeelisen raskaita soundeja. Viikonloput ovat kuluneet niin tiiviisti Torpalla, että tätä voisi sanoa jo lähes poikkeukselliseksi perjantaiksi!

(Melkoinen kontrasti AeT. (Ajanlaskuun ennen Torppaa) jolloin tuli viipotettua keikoilla ja baareissa harva se viikonloppu. Ei sillä, että kaipaisin sitä aikaa juuri ollenkaan. Jotkut tekee lapsia, toiset ostaa vanhan hirsitönön pöndeltä.)

Välillä tekee ihan hyvää vetää lantsareitten ja verkkareitten sijasta hippamekko päälle, sipaista punaa huuliin ja käydä muistuttamassa itseään mistä kaikesta en todellakaan ole jäänyt paitsi Torpalla aikaa viettäessä ;)

Ja toki ystäviäkin on kiva nähdä, vaikkakin osa heistä onkin ahkerasti Torpalla syksyn mittaan vieraillut.

Aikaisin aloitettu etätyöpäivä mahdollistaa jo viikkoja välttelemäni hiusten hennauksen ennen ulos lähtöä. Oli jo aikakin! sanoisi peilikuva jos osaisi puhua. Ulkona on onneksi niin pimeä, että voin pissattaa koirat ihan hyvin muovihattu päässä.

Kylmä olut ja lähtöbiisi soimaan. Rakastan tätä naista ja tätä biisiä! Ja varmasti naapuritkin tietävät sen, koska tätä kappaletta ei vaan ole laillista soittaa muuta kuin volumet kaakossa.

Anna Calvi - Desire

Onnellista perjantaita kaikille! Monilla tuntuu olevan tänään pikkujouluperjantai, joten juhlikaahan kohtuudella ja ajoissa sitten kotiin. Huom, omaan kotiin! :)

Kyllä mä olen sitten lahjakas ottamaan kuvia itsestäni...
...ja kerta kiellon päälle; vielä toinenkin lähtöbiisi. Volumet eivät laske kyllä tämänkään kohdalla, päinvastoin! Love it!

Deap Vally - End of the world


9 kommenttia:

 1. Hauskoja hippoja <3

  Täytyy tästä ottaa lasi viiniä ruuan kanssa ja alkaa tutustumaan sun biisivalintoihin.
  Terveisin: mökkihöperö maalta verkkareissa ja villasukissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivaa oli kunnes hipsteritutka ylikuumeni ja katsoin paremmaksi lähteä (Eerikin pippurin kautta) kotiin.

   Voisiko joku kertoa niille massasieluille, että vaikka se tyttöystävän Vogue muuta väittää, punaiset pillifarkut, flanelliruutupaita, urhokekkos-lasit ja movemberviikset on vaan ihan helvetin kauhea yhdistelmä, jonka käyttö pitäisi kieltää laissa? (Lauantai-aamun avautuminen) :D

   Rauhaisaa lauantaita Tyynelään!

   Poista
  2. Eheheeee :D
   Miten ne edes erottaa toinen toisensa ;) Kuin peiliin katsoisi?

   Mulle käy tuo kotiin lähteminen mielessä aina välittömästä, kun baarista puhutaan. Oli hipstereitä tai ei. Se ei oo mun juttu. Koskaan ollut. Kesällä viihdyn terassilla kyllä, mutta muuten mieluummin jonkun kotona tai jonkun maalla. Saapi ainakin kuunnella sitä musiikkia, mistä itse pitää ja katsoa niitä naamoja, mitkä kiinnostaa. Tällainen tylsä.

   Poista
  3. Hei ihana ♥
   Oot piristänyt mun päiviä ja siksipä sulle onkin tunnustus mun blogissa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! Pyrin kuuntelemaan ainoastaan hyvää musiikkia :)

   Poista
 3. Hahaa, näin. Ihan kivuttomasti kävi kotiintulo tänne "maalle" kaupungin yöstä. Onneksi tulee baarissa käytyä vain sen kaksi kertaa vuodessa. Kallio on Kallio onneksi myös meille uusmaalaisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Kallio on oikein hyvä valinta jos on baariin pakko päästä. Helsingin keskusta aiheuttaa allergisia reaktioita nykyään ihan jo päiväsaikaan...

   Poista
 4. Hyvä musa onkin melkein ainut, minkä tähden baareihin kannattaa lähteä - no, joskus sentään kaveritkin;)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista