tiistai 27. toukokuuta 2014

Dinner for two

Vietimme viikonlopun ystävän kanssa Torpalla kahdestaan. Ensimmäistä kertaa ilman miesväkeä, mistä olen salaa vähän ylpeä. Ei pelottanut kertaakaan, mikä ei allekirjoittaneen mielikuvituksella ole mikään itsestäänselvyys. (Ja halkojakin oli hakattu edellisenä viikonloppuna jo valmiiksi. Ei sillä ettenkö itse osaisi, mutta...)

Torpalla vihreys on räjähtänyt holtittomana pitkin pihaa, viikossa! Meitä hellittiin maagisilla säillä, lauantaina hurmosmainen helle (varjossa oleva mittari näytti +31 C) jatkui pitkälle yöhön ja tiivistyi lopulta sunnuntai-päivän monituntiseksi pauhaavaksi ukonilmaksi. Miten erilaiselta voikaan ukkonen näyttää ja kuulostaa vanhojen hirsien suojassa, jylhän metsän vieressä. Kaupungissa en koskaan vaivaudu edes nyppäämään sähköjohtoja irti pistokkeista.


Keskityimme lähinnä syömään hyvin, parantamaan maailmaa viinilasi kädessä ja rapsuttelemaan vapaudestaan piha-aitauksessa nauttivia koiria. Ruokailuilla on tapana venyä aina illan pikkutunneille ja niin kävi nytkin. Onneksi se ei haittaa kun ympärillä on huumaavalta tuoksuva lämmin yö - kesän ensimmäinen.15 kommenttia:

 1. Ihana ilta, ihana tunnelma ja ihanat koirat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sitä; ja ihanaa, että on joku paikka, minne tallettaa ja sanoittaa näitä tunnelmia. Muuten unohtuisivat kovalevyn kätköihin :)

   Poista
 2. J. Karjalaisen sanoin "oi mikä ihana ilta". Sellainen on tunnelma näissä kuvissa. :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanan tunnelmallisia kuvia!

  VastaaPoista
 4. Kävin vierailulla, melken naapuripitäjästä, teiltä itään ja H on alkukirjain. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, pari veikkausta tuli mieleen :) Kiva kun kävit ja tervetuloa toistekin!

   Poista
 5. Voi mitkä fiiliskuvat ♥

  Täytyy tunnustaa, että tiedän ton tunteen, kun ollaan salaa ylpeitä ;) Muutamia kertoja ollaan oltu tyttöporukalla. Ja ihan itse selvitty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...Ja siis kysehän ei ole siitä, ettenkö itse osaisi tai pystyisi, vaan siitä, että miksi tehdä itse jotain rasittavaa tai sottavaa, jos sen voi delegoida toiselle? :D

   Poista
 6. Voi miten kaunis torppa! Ihana myös viimeinen kuva, täynnä tunnelmaa. Kummasti se ukkonen tuntuu ihan erilaiselta maalla, eristyksessä sivilisaatiosta.

  VastaaPoista
 7. Nämä kuvat ovat jotain ihanaa! Torppa on Kanta-Hämeessä, uskallatko kertoa tarkemmin missä? Ajattelin vain että kuinka lähellä oikein ollaankaan. Minä asun ja bloggaan Lopella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja! Torppamme on Hämeenlinnan Hauholla, hieman eri suunnassa siis :)

   Poista
 8. Onpa tunnelmallisia kuvia. Toi viimeinen jotenkin erityisen kaunis.

  VastaaPoista