torstai 22. toukokuuta 2014

Riikinkukot muuttivat meille

Klaus Haapaniemen Crane-tyynyn perustama lintutarha kammarissa sai uusia asukkaita, kun kirpparilta löytyneet riikinkukko-tyynynpäälliset ( 1 € /kpl!) asettuivat taloksi. Nämä ovatkin ehkä yksi mieluisammista kirpparilöydöistä aikoihin! (Tai noh, onhan niitä pari muutakin joista ehkä lisää myöhemmin. Kirppariholisti täällä heeeeei...)

 Ihan älyttömät hienot! Olen viime aikoina lukenut kirjaa voimaeläimistä, jossa kerrotaan riikinkukoista näin: "Riikinkukko edustaa meille sielumme puhtautta ja kirkkautta. Synnymme tänne täynnä rakkautta. Kaksijakoisen maailman kohtaaminen herättää meissä erilaisia tunteita. Näiden kokemusten kautta voi sielumme puhtaus jäädä piiloon. Riikinkukon voima auttaa meitä näkemään syvemmälle itseen ja löytämään sisäisen valomme ja rauhamme."

Voi olla, että tämä on vaan tilannekohtaista tulkintaa, mutta aika osuvaan aikaan nämä riikinkukot näyttäytyivät.


Nyt alkaakin sitten olemaan tyyny-kiintiö täynnä. Tai ehkä vielä pari mahtuisi, jos vaihtelen niitä kuukauden vuodenajan mukaan? Tyynynpäällisethän menevät kuitenkin aika pieneen tilaan jos tarpeeksi sulloo.

(Nyt oikeasti. Muistan vielä viime vuonna naureskelleeni sisustusbloggarille, joka ihmetteli asunnostaan löytynyttä 40 sisustustyynyä. Let me tell you, enää ei naurata. )

9 kommenttia:

 1. Ihania!

  Terveisin Elise ja ehkä 29 koristetyynyä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhhah, no en ole sittenkään vielä ihan "lost case" näiden tyynyjen kanssa ;)

   Poista
 2. Oi Vau kauniita ja lähes ilmaisia. Ois lähteny myös meille. Koristetyynyt on ehdottomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin hankala ymmärtää, miten joku ei voi nähdä sitä samaa kauneutta, mitä itse näen? Tai siis, kyllästyykö siihen?

   Poista
 3. Wou, tosi huiput tyynyt! Ja käytännössä siis ilmaisetkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, 2 € ei ollut noista mitään!

   Poista
 4. No vau, hieno löytö!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat tyynyt ja muutenkin tosi kaunista!

  VastaaPoista