perjantai 8. elokuuta 2014

Perjantaikimppu (seksihelle edition)

Kesän mittaan olen kehittänyt itselleni hämmentävän tavan, jolla olisin huvittanut entistä minääni ihan epäuskoisen tikahtumisen partaalle. Viikonloppu ei käynnisty ilman kukkakimppua. Enkä puhu nyt punavuorelaisesta kukkakaupasta poimittavasta pionikimpusta, vaan niistä, jotka tuolla pellon pientareella valtoimenaan rehottavat. Ihan sama mitä rikkaruohoja, kukkia on saatava.

(No okei on mulla perjantaikukkien lisäksi yleensä myös se perjantaiviini. Balanssi, you know.)

(...ja pahoittelut sille naapurin isännälle, jolta lähti melkein valmetti käsistä kun suoristauduin pellon reunalta puskasta täyteen mittaani (hohhoh) luvattoman puolialastomana (oli kuuma, luulin olevani yksin, olin nuori ja tarvitsin rahaa) onnellinen virne punoittavalla naamalla ja syli täynnä ohdakkeita.) Ihan oikeasti keräsin vaan kukkia.


Fiilis oli kuin entisaikojen suomifilmitähtösellä mummopyörällä hiekkatien reunaa polkiessani, punottu kukkakori ohjaustangolla keikkuen ja olkihattu päässä. Vain lehmät ja heinäseipään takaa silmää iskevä renkimies puuttuivat.

(Punahiuksinen ja tatskattu elovena-tyttö? Hmmm ehkä ei sittenkään.)Kuvien kakkarat ovat kaukaa menneisyydestä heinäkuulta. Lähden nyt katsastamaan tämän perjantaisen tarjonnan ennenkuin nämä heinäpeltofantasiat ajatukset lähtevät ihan käsistä.

Perjantaita, ihmiset!

9 kommenttia:

 1. HAHA :D Toivottavasti naapurin setäset pysyivät Valmeteillaan tiellä, vielä tänäänkin.. ;)

  Perjantai-iltoja sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei näkynyt isäntiä eikä traktoreita tällä kertaa :)

   Poista
 2. Oijoi! :'D

  Meillä kasvaa selvästi liian vähän rikkaruohoja. Onneksi kesän helteet ovat saaneet kukkapenkit lainehtimaan vuohenputkesta, joten kohta voin kerätä sieltä kauniita kimppuja!

  Ihanan romanttisia kuvia. Hauskaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuohenputket on ihan mun suosikkeja! Hassua, en ole aiemmin elämässäni edes ajatellut, miten "irtokukkavalikoima" muuttuu kesän kaaren mittaan. Alkukesästä oli vielä mehevää ja värikästä, nyt pellon pientareiden värimaailma on huomattavasti hillitympi, suorastaan rustiikkinen.

   Poista
 3. :D Tulipa tästä ilahduttavia mielikuvia!

  VastaaPoista
 4. Aijai sain tästä hyvät hymyt, kiitos siitä. Kuvat on kauniita.

  VastaaPoista
 5. :DDD Kiitos tästä. Piristi mun pilvistä ja laiskaa sunnuntaita!

  VastaaPoista