tiistai 4. marraskuuta 2014

Koukussa

Sattuipa niin hassusti, että sain kutsun Sateenkaaria ja Serpentiiniä-blogin Lauran ja Lankamaailman yhteistyössä järjestämään blogitapaamiseen viime torstaina. (blogitapaamiset eivät ole varsinaisesti kuuluneet oman blogini repertuaariin, mutta koska tunnen Lauran myös IRL ja asiasta (siis neulomisesta) oli ollut puhetta aiemminkin, niin...) Olin aluksi hieman epäileväisellä linjalla, en tapaamisen luonnetta tai sen järjestelyjä kohtaan, vaan lähinnä miten itse sopeudun joukkoon neulovaan.

Kun siellä olisi kaikki ne taitavat ja lahjakkaat käsityöbloggarit - ja sitten minä.

Mietin, että johan ne nauraa mut pihalle, kun kuulevat, että käsityökokemukseni rajoittuvat lähinnä ylä-asteen kässätunneilla tuherrettuihin villasukkiin (jäivät kesken) ja pariin hetken huumassa virkattuun patalappuun (innostuksen roihu kesti ehkä viikon ja patalapuista tuli ihan helvetin rumia.) Puukässässä olenkin onneksi sittemmin kunnostautunut. Ja niitä samoja uskomuksia jätin tämänkin illan saldona taas romukoppaan. Jei!


Ilta oli siis oikein miellyttävä ja innostava kokemus, ja paikalla olleet bloggarit sekä henkilökunta huippumukavaa porukkaa. Meitä hemmoteltiin kuohuvalla ja suklaalla (jälkimmäisestä kiitokset Funny Deli) ja kotiinviemisiksi saimme valita lahjakassiin lankoja ja puikkoja. Paras anti oli kuitenkin se liekkeihin leimahtanut innostus: meikäläinen on ihan koukussa! Ei muuta kuin pimeitä talvi-iltoja ja treeniä, treeniä, treeniä... Hyväksi voi tulla vain harjoittelemalla, ja mestarit harjoittelevat aina, vai miten se nyt meni?

Iha itte tein!

Sain taidokkaasti puhelimeni kameran rikottua saman päivän aamuna ja kamerakin unohtui illan aikana laukun pohjalle, joten kuvia voitte käydä vilkuilemassa muiden paikalla olleiden blogeista:

Taru
Laura
Heidi
Minna
Petra
Anana

Illan sponsoreina toimivat Lankamaailman lisäksi Funny Deli ja Huili-lehti.

Olen kiitollinen kaikille osapuolille illasta, seurasta ja mahdollisuudesta innostua ja onnistua itselleni vieraassa ja aiemmin lähinnä kauhunhikeä otsalle nostattavassa asiassa. Kannatti lähteä mukaan!

(Ja ei pelkoa, tuskin tästä siltikään mitään käsityöblogia tulee.)

7 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Siitä se lähtee. Oon ehkä vähän kade ;) Lankamaailma on tavisneulojan vakkaripaikka ja ennen asuttiin niiin vaarallisen lähellä liikettä. Toi Lauramainen Laura on varsinkin tooooosi pelottava mörkö ;)

  VastaaPoista
 2. Mulla tuli niin hyvä mieli, kun sä innostuit <3

  Siis sun epäilyhän oli mulle vaan haaste. Prhna kyllä susta vielä neuloja tehdään ;)

  Käsityöjutut on kyllä tosi palkitsevia. Puuhata voi maalla viinilasin ääressä talven pimeinä ja kylminä tunteina. Ja saa ehtyä itselleen jotain persoonallista ja kestävää. Aloittaminen ei kuitenkaan vaadi, kun innostuksen. Oppi löytyy netistä tai oikeassa seurassa :)

  VastaaPoista
 3. Niin mahtavaa, että ihmiskunta yksi kerrallaan hurahtaa käsitöihin! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihmiskunta yksi IHMINEN kerrallaan.
   :-)

   Poista
  2. :DD Mä arvasin! Teillä käsityöbloggaajilla ON joku salajuoni!

   Poista
 4. Ihanaa, et olit mukana ja anteeks ku mie sinua niin hättyytin virkkaamaan kera karseen naurun. Olet oikeasti synnynnäinen lahjakkuus. Oli ihanaa nähdä ja toivottavasti joskus törmätään toisteki.

  PS. Joko sun pipari on valmis?

  VastaaPoista