maanantai 3. helmikuuta 2014

Pyörät alla kulkee paremmin

Onni on käsistään näppärä mies kotona. Meille poikkeuksellisesti toteutimme eilen sisustusteemaa "tuumasta toimeen" ja katsokaa, ammuslaatikko sai pyörät alleen! Ilmeisesti silläkin (siis miehellä) oli ollut vähän ikävä, kun se ihan ilman nikottelua suostui nikkaroimaan pyörien parissa. Olkkarin uusi sohvapöytä sai (epäilyksistä huolimatta) muutenkin vihreää valoa, joten en voi kuin onnitella itseäni tästä hankinnasta. Se on jokseenkin täydellinen!Minulla on teoria (perustuu tosin vain omiin havaintoihin ja olettamuksiin) siitä, että sunnuntaisin paistaa keskimääräisesti useammin aurinko kuin muina päivinä. (Tai ehkä sunnuntaisin ehtii vain kiinnittämään säähän enemmän huomiota, mene ja tiedä?) Yleensä se on hyvä asia, tosin joukkoon mahtuu niitäkin sunnuntaita, jolloin ulkona mollottava kirkas valo tuntuu lähinnä veettuilulta, ja salaa toivoo vuosisadan myrskyä saapuvaksi, jotta voisi paremmalla omallatunnolla hautautua tyynyjen sekaan nukkumaan läpi päivän kolmannen ö-luokan komedian. Kirkkaasta aurinkopäivästä (erityisesti talvisin) tulee aina vähän sellainen fiilis, että nyt pitäisi kovasti punaposkisena ulkoilla.

Eilen aamulla valo oli kaunis ja tervetullutta. Iloitsin myös ilmeisen hengissä olevista tulppaaneista, allekirjoittaneen vääristyneellä viherpeukalolla ei mikään itsestäänselvyys. Kun kaiken lisäksi sain raivattua keittiön pöydän ja kiikutettua pystyyn kuolleet jouluasetelmat roskikseen, ei voi kuin todeta, että hyvä päivä! Tänäänkin on ollut oikein leppoisaa ollakseen maanantai, joten jatkukoon tämä flow läpi viikon, meillä ja teillä!

7 kommenttia:

 1. Oijjoi! On kyllä kätevät noi pyörät ammuslaatikon alla - ja tykkään muutenkin :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hienon pöydän ootte väsänneet! Ja nuo kynttilät näyttää sen päällä niin hyvältä, että tekis mieli syödä ne.

  VastaaPoista
 3. Olohuoneen sohvapöydästä tuli täydellinen. Ihana, ettet ole maalaillut sitä pilalle. Se on hieno justiinsa noin.
  Ja täällä Turun seudulla oli maanantai harmaa - vettä satoi. Lumi suli silmissä. Mutta ei haittaa - joku päivä paistaa aurinko varmasti. Ainakin sunnuntaina;)

  VastaaPoista
 4. Noi pyörät on just passelit :)

  Niin tunnistettava fiilis toi fiilis liian hyvästä ilmasta silloin, kun laiskottaa.
  Tuntuu hukkaan heittämiselle ja harmittaa.

  VastaaPoista
 5. Tykkään tosi paljon tuosta pöydästä :) Vanhat arkut ovat ihan huippuja! Yksi uusi lukija ilmoittautuu hops, ihania kuvia ja juttuja - pitää ihan ajan kanssa tutustua :)

  Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät! Vastavierailulle tulossa :)

   Poista