sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulupukin varaslähtö

Olen ihan liian realisti laskeakseni sen varaan, että joululahjat olisi ansaittu pelkästään kiltteydellä. Kyllä se on parasta ostaa ne ihan itse, varsinkin jos ne tulevat maailman tärkeimmälle ihmiselle eli itselleen. ("Pitää oppia rakastamaan ensin itseään ennen kuin voi rakastaa muita" jne. Kyllähän te tiedätte.) Ja mikäs sen parempaa, kuin aloittaa itsensä lahjominen jo heti joulukuun ensimmäisenä päivänä!

Yksi pieni mutta pitkäaikainen haaveeni toteutui, kun sain vihdoinkin ikioman keinutuolin! Tämä yksilö löytyi huuto.netistä ihan pikkurahalla (20 €), ja kävipä vielä niin kivasti, että myyjä oli lähiseudulta ja saimme kuljetuksen Torpalle kaupan päälle. Huuto.net on nykyään varsin hintatietoinen paikka, mutta joskus sieltäkin tekee todelllisia löytöjä!



Mietin vielä, käsittelenkö keinutuolin jotenkin. Nyt kun olen sitä pari päivää katsellut, niin se näyttää kyllä oikein hyvältä ihan tuollaisenaankin. Yksi vaalea lampaantalja vain pehmikkeeksi niin avot!


Olen jo useita kuukausia vilkuillut Finnish Design Shopin sivuilta Klaus Haapaniemen Crane-tyynyä sillä silmällä. Kiusaus kävi liian suureksi, joten tilasin sen nyt vihdoinkin itselleni joululahjaksi. (Ja tietenkin heti seuraavana päivänä sähköpostiin pamahti meili, jossa kerrottiin koko valikoiman olevan -10% alennuksessa. Niin mun tuuria.) Eikä ollut hutiostos: tyyny on upea ihan livenäkin!


Ihana, ihana ystäväiseni saapui miehineen Torpalle viikonlopuksi, ja eilinen vierähti heppaillessa läheisellä issikkatallilla ja sen jälkeen kirpparikierroksella, josta molemmille tarttui paljon kivoja löytöjä mukaan. Illalla ohjelmassa oli perinteisesti saunaa ja skumppaa, käytiinpä myös vastasataneessa hangessa kierähtämässä ja hakemassa vähän punaa poskille. Aktiivinen päivä vaati veronsa, ja kun miehet saunan jälkeen kokkailivat illallista, oli ruuan valmistuessa kammarin puolelta kuulunut vain kuorsausta duettona...

Tänään jatkettiin puuhommien parissa ja innostuin myös tapetoimaan alkovia uuteen kuosiin, siitä lisää myöhemmin! Tätä kirjoittaessa tuuli on yltynyt ja ulvoo nyt pihamaalla. Täällä vielä saunotaan ja toivotaan, ettei myrsky vie tällä kertaa sähköjä.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja joulukuun ensimmäistä!


22 kommenttia:

  1. Keinutuoli ois täällä niin toiveissa, mut toistaiseksi meille ei mahu semmoista :D Ehkä joskus, haaveilu siis jatkuu! Ja hitsi vie, miten hieno tyyny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keinutuoli olikin sitten se viimeinen kaluste, mitä meillä Torpan alakertaan enää mahtuu :D

      Poista
  2. Keinutuolissa on kaunis pinta! Me saimme tummanruskean keinutuolin miehen tädiltä. Hyvä tuoli, mutta maalipinta (vai mikä petsaus lieneekään) on aivan liian tasainen ja uudelta näyttävä. Mutta tuo tyyny, se se vasta ihana onkin! Mäkin pidän Haapaniemen tekstiileistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haapaniemen suunnittelutöissä on jotain mystistä ja jopa 70-luvun psykedeliaa, joka iskee. Haaveilen violetista Rabbit-peitosta, mutta ilman lottovoittoa taitaa kyllä jäädä haaveiluksi. Sillä ei kait kukaan voi tosissaan maksaa peitosta 469 €!?!

      Poista
    2. Niin haaveilen minäkin!

      Poista
  3. Ohhoh mitä aarreostoksia! Tosiaan, minä itse aina ensimmäisenä! ;) Sitäpaitsi ompas kanssaeläjällekkin hyötyä, kun emäntä pysyy hyvällä tuulella hyvien ostosten myötä.. ;D

    VastaaPoista
  4. Oioi, mikä namupala. Minä jättäisin käsittelemättä, kun juuri tuollaisilla ihanilla tyynyillä voi sen koristella. Ihan täydellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se tuollaiseksi saa nyt jäädä. Tai katsotaan sitten kevätvalossa uudelleen :)

      Poista
  5. Voi kuule, mä teen kesälläkin monesti niin että ostan jotain ja pyydän myyjää laittamaan pakettiin. Joskus on täytynyt tunnustaa että lahja on ittelle hyvän päivän lahja.. Hehhhh*

    Juuu, ihana kiikku. Elä käsittele, kun on just kiva noin! Sitten joskus jos alkaa siltä tuntuun, mut pitempikin makustelu on aina hyvästä.

    Kivaa ekaa joulukuuta!

    Ainii, löysin sut pinterestistä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, pitääkin muistaa toi paketointi seuraavan kerran, kun ostan kaupoilta jotain ;)
      Kiitokset ja kivaa, että pinterestinkin puolella on elämää!

      Poista
  6. Hieno löytö ja näyttää olevan vielä hyvässä kunnossa tuo keinutuolinne :) Kyllä tuossa kelpaa kiikkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kelepaa! Vielä parit lampaantaljat pehmusteeksi niin aaaah....

      Poista
  7. Komea on tuoli, mutta minun suurimman huomioni varasti nuo upeat hirsiseinät!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Voisin tuijotella ja hivellä noita hirsiseiniä loputtomiin! Ja ne saavat todellakin jäädä esiin, juuri tuon sävyisinä.

      Poista
  8. Upea toi tuoli <3 ihan täydellinen juuri noin.
    Meilläkin on haaveiltu vastaavasta, mutta on muita löytöjä kaikki nurkat täynnä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se sullakin osuu jostain kohdalle ja muiden löytöjen keskelle tulee just sopiva keinutuolin kokoinen aukko ;)

      Poista
  9. Mikä löytö tuo keinutuoli! Aivan ihana!

    VastaaPoista
  10. Söötti kiikkustuoli ja hyvä tuollaisena! Tyynykin näyttää herkulta.

    Mä oon pelannut kans "varman päälle" ja hankkinut ite itelleni joululahjat (tilasin vinon pinon kirjoja, niin saa sitten pitkät joulunpyhät hillua yöpaitasillaan lueskellen ja suklaata syöden).. :D :D Muille on vielä keksimättä/tekemättä. Apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäydyn tänäkin vuonna periaatepäätöksessäni, ja ostan joululahjoja vain itselleni ja kummipojille. Miehenkin kanssa on sovittu, ettei lahjoja hankita (ellen nyt sitten löydä just jotain täydellisen sopivaa) ja varsinkin nyt tilallisina kun kaikki rahat menevät muutenkin meidän yhteiseen isoon joululahjaan. Naureskeltiin just, että "jos mä ostan sulle viisi mottia halkoja joululahjaksi, niin sä voit ostaa mulle yhden kattoremontin" :D

      Poista
  11. Vautsit, jo toinen kiikkuilija! Ostin vuosi sitten läheiselle eläköitymistuolin, ja sen aikaa kun se meillä odotteli kotiinkuljetustaan ehdin siihen kiintyä jo kovasti. Nätti ja halpa tuo sinun löytämäsi!

    VastaaPoista