KUKA? MITÄ? MISSÄ?

Enne

Casa-X blogia kirjoittaa Enne, 30+.
Olen ihminen, nainen, vaimo ja punapää. Viestinnän freelancer & journalistiopiskelija.

Perheeseen kuuluu yksi aviomies, kaksi koiraa ja kaksi kotia: vuonna 1928 rakennettu puutaloneliö Hämeenlinnassa ja vuoden vanhempi hirsitalo tiluksineen keskellä kanta-hämäläistä perinnemaisemaa. Puutalohulluus on kroonista ja kulkee suvussa.

Blogi

Tämä blogi kertoo elämästä kahdessa kodissa, kahden kodin välillä, kaupungissa ja maaseudulla.

Boheemityylistä, metsistä, luonnosta ja hippimummolameiningistä ammentava visuaalinen päiväkirja & muistivihko erinäisille ajatuksenriekaleille.

Marraskuussa 2014 tein pienen lukijakyselyn ja vastausten perusteella...

...jos Casa-X olisi väri, se olisi lämpimän punainen, ruska, mausteinen, sammaleen vihreä, usvan harmaa, punamullan punainen, oranssi, ruskea, keltainen, hyppysellinen mustaa, murrettu oranssi, tumma violetti, murrettu, luonnonläheinen väri, metsän sävyinen ja metsän vihreä. 

...Casa-X olisi adjektiivi, se olisi Kiinnostava, eloisa, värikäs, Kaunis, elämäniloinen, Luonnonläheinen, lämmin, aito, Luova, maanläheinen, Mielenkiintoinen, luonnollinen, saappaallinen, ahkera, kotoisa, Inspiroiva, tunnelmallinen, touhukas. lämminhenkinen, aito, hauska! Aarreaitta, maalaiselämä, innostava, rento, älykäs, rehellinen, huumorintajuinen, kuvauksellinen, värikäs, tunnelmallinen ja kodikas.2 kommenttia:

 1. Ihanan lempeä, luonnollinen, elämänläheinen tarinointi. Upeita kuvia.
  T: 40+

  VastaaPoista
 2. Hei!


  Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, nettimedia toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

  Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

  Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

  Ystävällisin terveisin

  Aino Nurminen
  nurmien.aino@gmail.com

  VastaaPoista