tiistai 11. maaliskuuta 2014

Jätättää

Jos viime viikolla aika olikin pakotettu kulkemaan astetta hitaammin, niin meidän tuvan seinällä sille on ihan oma aika-avaruutensa. Seinäkello käy periaatteessa oikeaa aikaa, vaikkei se siltä aina näytäkään, Tik-tak-tik-taaaaak-...tak-tik. En ole vielä saanut selville, millä logiikalla kellon viisarit liikkuvat eteenpäin.

Maalla yleensä onneksi riittää, jos tietää paljon kello suunnilleen on. Tai edes mikä vuorokaudenaika. Sekin selviää helposti vilkaisemalla ulos ikkunasta. Vatsa kertoo, kun on ruoka-aika. Lurppivat silmät nukkumaanmeno-ajan. Koirat kyllä herättävät, jos ollaan liikaa myöhässä aamiaisesta.

Ja iltapäivän cocktail-tunti, no se alkaa viimeistään saunan lämmityksen yhteydessä.

3 kommenttia:

 1. Hienoa! Meillä Ryötönperällähän seinäkello on ensinnäkin pimeimmässä nurkassa ja AINA kesäajassa. Ja Cocktail-tunti alkaa yleensä klo 12. Nimenomaan sen seinäkellon mukaan... Joskus kun sattuu, ettei näe sitä kelloa (se pimein nurkka), niin mahdollisesti jo aiemminkin alkaa drinkkiaika. Toisinaan myös myöhemmin, mutta silloin saattaa tulla kriisi jos tiedetään paljonko kello on. :)

  VastaaPoista
 2. Hahha, meillä seinäkello on varmuuden vuoksi jossain kesä- ja talviajan puolessa välissä. Ei oo niin justiinsa, paitsi ehkä just sen cocktailtunnin kanssa :D

  VastaaPoista
 3. Hihii :) Hyvät aikataulut!

  Meillä ei oo Tyynelässä kelloa laisinkaan. Jonkun komean vanhan voisin ottaa näön vuoksi. Kaupunkikodissa on kaksi. Toinen pysähtynyt puolikahteen ja toinen on kolme tuntia edellä. Niin ja rannekelloa en omista. Ei oo niin justiinsa.

  VastaaPoista