torstai 27. maaliskuuta 2014

Päivän liikuntasuorituksena 1 x kirpparikierros.

Ai niin mullahan oli tää blogikin täällä! Aika haipakkaa ollut taas. Ja hieman raskasvetoistakin. Pari ikävämpää tapausta matkan varrella, joiden johdosta kevään kattoremppasuunnitelmat menevät, noh, josseivät nyt ihan persiilleen niin vähintäänkin uusiksi. Hieman huonoja fiboja tuntuu olevan ilmassa nyt ja auringosta ja valosta huolimatta sävyt ympäriltä ovat vähän kateissa. Mutta kyllä tää tästä ja sitä rataa. Puolityhjä muki käännetään puolitäydeksi, vaikka väkisin perkele!

Harvoina vapaina hetkinä olen skipannut suosiolla kuntosalin ja painellut kirpparille. Pään nollausta parhaimmillaan. Kesäkuntoon ehtii kai sitten vielä myöhemminkin? Tässä löytöjä edellisiltä "treenikerroilta":

 H niin kuin Huvila-kirja, 5 €. Paras löytö aikoihin! P niin kuin Purkkihulluus, yht. 2 €. Purkkien puukannet saavat maalia ylleen, kunhan saan päätettyä värin. Tai kenties värit?

 Kyllä, se(kin) on lasipurkki. Tietty visuaalinen kuvasto ja sävymaailma vetää mua puoleensa aina yhtä huumaavasti mitä pidemmälle kevät etenee. Intianpuuvilla, poltettu sienna, hapsut, mokkanahka, 70-luvun kulahtaneen kotoiset värit. 
Hippikesä 2014, täältä tullaan (taas)!

4 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä - kirpparivinkistä siis! Ei huvita täälläkään urheilu, joten taidanpa tietää, että mitä tänään teen. ;)

  VastaaPoista
 2. Jes, mahtavat nuo viimeiset kuvat ja hippikesä! Tuo tarjotin on niin hieno ja tykkään itsekin tuollaisesta marokko/hippi/etnis-tyylisestä sisustusesineistöstä. Sitä en tiedä, että osaanko meille niitä sitten loppujen lopuksi kotiuttaa. Ostin esim. kirpparilta hienon marokkolasityylisen liinan, mutta ei se sovi mihinkään! Eeeeei!

  VastaaPoista
 3. Ihanat mausteiset värit. Minäkin reenaan lauantaina kirppareiden merkeissä.

  VastaaPoista
 4. Hapsuhullu täällä kans näyttää peukkua hippikesälle :) Makeita löytöjä ja tuo kirja on varmasti mainio!

  VastaaPoista