torstai 5. marraskuuta 2015

Ebba Masalinia vuoteeseen

Olen ollut koko vuoden tietoisen itsepintaisesti selaamatta nettikauppoja (no okei toria olen ihan vähän kurkistanut), välttänyt spontaaneja piipahduksia houkutteleviin pikkuputiikkeihin, sulkenut silmäni alennusmyynneiltä, tarjouskupongeilta, poistoeriltä ja ystävätarjouksilta.

Tarpeeseen tulleita hankintoja on toki tehty, mutta ruoka- ja rautakauppaa lukuunottamatta niitä on ollut yllättävän(kin) vähän. Meillä on jo ihan kaikkea ja liikaa. Ilokseni olen huomannut, että mitä vähemmän ostaa, sitä vähemmän haluaa. Tai edes tarvitsee.Mutta nyt, kuluvan vuoden marraskuun viidentenä päivänä, eteeni osui jotain sellaista, joka herätti alkukantaisen Tahtoo!Tahtoo!Tahtoo! -reaktion, ja liipaisinsormi osta-painikkeen kohdalla oli herkillä. En kaipaa opetustauluja seinilleni (ovat kärsineet kevyttä inflaatiota silmissäni) mutta tekstiileinä kyllä, kiitos!


Viime hetkellä maltoin mieleni. Eikös marraskuussa saa jo esittää kainoja toiveita Korvatunturille?
Tai ainakin odotan siihen saakka, kunnes pussilakanoita saa myös Kallioimarre-kuviolla.  

(Saahan niitä?! Yeees pliiis?!)


Ebba Masalinin vanhoja opetustauluja saa nyt sisutustekstiileinä Taito-Shopista. Ostamalla tuet suomalaista käsityöyrittäjyyttä, mikä on tässä ajassa ja tilanteessa enemmän kuin toivottavaa. Tällaisiin asioihin haluankin ne vähäiset, mutta tarkkaan harkitut pennoseni käyttää.

Taito-Shopin sivuilla kerrotaan näin: "Olemme suurin suomalaisen käsityön myymäläketju. Myymme käsi- ja pienteollisesti valmistettuja, persoonallisia ja ajanhenkisiä tuotteita niin lahjaksi kuin oman arjen piristämiseen. Olemme merkittävä yhteistyökumppani käsityöläisille ja pienyrittäjille. Tuottomme menee kokonaisuudessaan käsityöyrittäjyyden ja -kulttuurin edistämiseen.
Tuotteiden suunnittelusta vastaavat kotimaiset muotoilijat ja käsityöläiset. Valmistus tapahtuu käsityövaltaisissa yrityksissä eri puolella Suomea."

Kuvat: Taito-Shop

6 kommenttia:

 1. Minä ja mun tyttö ihailtiin noita myös :) Tosi nättejä ja tosi hyvä idea.

  VastaaPoista
 2. On muuten makeet! Meidän keittiönpöytä melkein kaipaisi tuota mustikkaliinaa :)

  VastaaPoista
 3. Bongasin samat pussilakanat jostain lehdestä. Aivan ihanat, mutta onneksi niitä ei saa tuplaleveänä niin ei tarvitse ostaa. Mutta ehkä kaitaliina tai pelkät tyynyliinat? ;)

  VastaaPoista
 4. Ihailin näitä samoja itsekin. On kyllä kauniita ja varmastikin laadukkaitakin.

  VastaaPoista
 5. No nyt tuli täälläkin TAHTOO-reaktio, mutta ei siellä ollutkaan tuplaleveää niin säästyypähän nekin rahat.

  VastaaPoista
 6. Aika ihania! Kävin kesällä kotikaupungin reissullani ostamassa samaisia kortteja ja aiemmin tilasin kolmen kappaleen julistesatsin. Miehen onneks mun kukkarolle nuo tekstiilit on liian arvokkaita. Pitää tyytyä vain kaukaa ihastelemaan :)

  VastaaPoista