torstai 26. syyskuuta 2013

Mustaa ja ekoa köökkiin.

Tilasin Kiertiltä jokin aika sitten bambuisia, pestäviä tiskirättejä ja nyt parin viikon käyttökokemuksen jälkeen täytyy todeta jotta hyvin pyyhkii! Marketin kertakäyttöräteillä ei ole enää asiaa meidän talouteen.

Sipulikupongin kaveriksi löysin, vihdoinkin, kierrätysmateriaalista valmistetun mustan tiskiharjan verkkokauppa Kokoun valikoimista. It´s the little things that matter.Jonkun mielestä on kai aika turhamaista hankkia musta tiskiharja (ja maksaa siitä 9 €) mutta itse perustelen ostokseni eettisyyden lisäksi myös esteettisyydellä. Jos tiskiharja pitää ostaa joka tapauksessa, miksei sitten saman tien ostaisi sellaista, joka miellyttää myös omaatuntoa ja visuaalista silmää? (Ja mätsää keittiön sisustukseen.) Tämän voi kaiken lisäksi palauttaa uudelleen kierrätettäväksi kun käyttöikä lähenee loppuaan.

Kokousta löytyi kaikkea muutakin kivaa, niistä ehkä lisää myöhemmin. Tässä lyhyt esittely yrityksestä suoraan www-sivuilta poimittuna:
"Kokoun on tarkoitus tarjota puhtaan omantunnon ostospaikka sisustamisesta kiinnostuneille ja kaikille, ketkä haluavat tietää mitä ostavat. Käytettyjen tuotteiden lisäksi Kokou myy muunmuassa kierrätysmateriaaleista, maatuvista ja kierrätettävistä aineista, sekä luomutekstiileistä valmistettuja tuotteita. Jokaisen tuotteen taustalla tulee olla ajatus kauniimmasta, sekä puhtaammasta ja oikeudenmukaisemmasta maailmasta."

Tykkään, arvostan ja tällaisiin paikkoihin kannan isoja ketjutavarakauppoja mielummin ne tarkkaan harkitut pennoseni.
Ps. Kiertillä on muuten nyt tilaukset toimituskuluitta koko loppuviikon, joten jos aikoo satsata astetta ekompiin tiskirätteihin, niin nyt olisi hyvä hetki! Kiertin verkkokauppaan tästä! (Ja tämä ei ollut edes maksettu mainos.)

2 kommenttia:

  1. Niin älyttömältä kuin se kuulostaakin, minä olen pitkään haaveillut tuota mustaa tiskiharjaa. Oikeasti tiskiharja on meillä piilossa kaapissa, mutta kyllä se itseä ilahduttaa, kun joutuessaan tiskaamaan, saa ainakin tiskata kauniilla harjalla!

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä tuosta rahojen käytöst -> pieniin paikkoihin. Sit toi mustahan on lisäksi väreistä paras. Kestosuosikki. Ja jos ihan käytännöllisyydellä haluaa perustella, niin toi harja on muuten käyttössä erittäin hyvä. Hyvät harjakset. Mut tää fakta ei oo aina näissä hankinnoissa se kaikken kiinnostavin ;)

    VastaaPoista