torstai 26. syyskuuta 2013

Sneak peak: Kammari

Silläkin uhalla, että verkkokalvot palaa puhki, on pakko vilauttaa hieman miltä meidän kammarissa/olohuoneessa tällä hetkellä näyttää. Varoituksen sana, luvassa ihan helvetin rumaa ruusutapettia!
(Niin rumaa, että se oikeastaan näyttää aika hyvältä...)
Aaaarrrrghhh ruusutapetti! Ja sen alla hirteen naulattu huopalevy. Olisiko sen määrän kanssa nyt kuitenkin hieman liioiteltu? (Tapettia on siis myös kuvan ulkopuolelle jäävässä päätyseinässä. Ja vähän muuallakin.) Muutenkin mielenkiintoinen ratkaisu tämä yksi hirsiseinän päälle nikkaroitu kaistale, tarvinneeko edes kertoa, että se lähtee heti kunhan saadaan aikaiseksi. Toivottavasti pian.

(Toisaalta, mainitsinko jo, että kuosi on niin ruma että se näyttää oikeastaan aika hyvältä? Hmmm, jos vaikka päätyseinään jättäis ihan kokeilumielessä...)
Reilun kokoisen olohuoneen/kammarin päässä on parin kantavan hirren ja verhon taakse jäävä, 140 cm leveä alkovi. Vaneripohjaisen alkovin avattavassa alaosassa on runsaasti säilytystilaa vieraspatjoille ja täkeille. Alkovin ikkuna näyttää etupihalle.
Oranssinpunainen vanha silkkitäkki paikalliselta kirpparilta, 8 €. Maalaiskirpparit on kyllä ihan parhaita, Helsingissä (tai huuto.netissä) tästäkin täkistä olisi varmasti saanut pulittaa kympin jos toisenkin.

Ja myös alkovin tapettivalinta on kovin mielenkiintoinen. Vaihtoon, vaihtoon!
Kaikki huonekalut olivat torpassa jo valmiiksi tai löytyivät ladosta. Ainoastaan matto ja pöytävalaisimet ovat löytöjä paikalliselta kirpparilta. Koirat kuvaajan omaa rekvisiittaa.
Kuvan ulkopuolelle oikealle jäävällä seinustalla leivinuuni.

Ladosta löytyneestä vanhasta puulipastosta tykkään kovasti! Pieni pintakäsittely ja kahvojen vaihdot ovat to-do-listalla. Punainen pikkulamppu kirpparilta, 4 €. Alkovin väliverho ei välttämättä ole lopullinen ratkaisu, mutta sopii tällä hetkellä kauniisti lempiväreihini, syksyn murrettuihin sävyihin. Ja toisaalta mihin niitä lopullisia ratkaisuja edes tarvitaan kun sisustamisen hauskuus ja rikkaus piilee mielestäni juurikin siinä, että voi muuttaa tyylinsä vaikka joka päivä tai vuodenaikojen mukaan!

4 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalle. Tunnelmalliselle ♥

  Ja noi tapetit... oikeassa oot. Niin rumia, että oikeastaan näyttää erittäin hyvälle.
  Mä en ehkä ees lähtisi heti vaihtamaan. Jos niihin vaikka rakastuisi...
  Vaikuttaa, että olisivat aika hyvässä kunnossakin?

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Nuo tapetitkin jopa toimii :D Ja sairaan hyvä löytö toi silkkitäkki.

  VastaaPoista
 3. Hihhii, kiitoksia :) Tapetit taitavat olla melko uudet, mutta ehkä sitä samaa printtiä on kokonaisuutena vähän liikaa. Toisaalta luotan siihen, että vanhan talon fiilikseen ja tunnelmaan pitää aikansa totutella ennenkuin lähtee tekemään mitään kovin radikaalia muutosta joten olkoon vielä hetken.

  Marjut, kirpparipöydässä oli myös toinen samanlainen ja -hintainen täkki, mutta just sillä hetkellä iski joku omituinen saituruuskohtaus ja jätin sen sinne. Jälkeenpäin harmittaa; harvinaisen tyhmä hetki ruveta säästeliääksi, varsinkin kun täkkejä tarvitaan aina! En välillä oikein ymmärrä omaa ajatuksenjuoksuani :D

  VastaaPoista
 4. Niinpä! Toi on just oikein. Ajan kanssa.

  Jannelta terveisiä (näytin kuvia), että hyvin sopii hirsien kanssa ja tuohon sävymaailmaan. Rumankauniit.

  VastaaPoista