tiistai 18. helmikuuta 2014

Kukkii

Jos ulkona onkin pensaissa vasta ujoja alkuja, niin sisällä ollaan jo täydessä kukinnassa. Tästä peltipurkista se alkoi, ja viikonloppuna kukkakompanjaan liittyi kirpparilta musta-kukallinen retro silkkityyny.Vanha, painava tyyny on mielestäni niin hieno, etten raaski peittää sitä tyynyliinalla, olkoon sohvalla ihan tuollaisenaan.Tätä voi kai kutsua jo uudeksi aluevaltaukseksi ihmiseltä, joka on koko ikänsä kuvitellut inhoavansa inhonnut kukkakuosia. Jännittää ihan, milloin tämä hulluus leviää myös vaatekaapin puolelle.

5 kommenttia:

 1. Kylläpä on kaunis ja juuri tuohon sopiva. Minä myös olen aina karttanut kukkakuoseja, mutta vanhaan taloonhan ne vähän niinkuin kuuluvat, eikö?? Näin kun näkee niitä muilla, huomaa erityisesti, miten hyvin istuu miljööseensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, ja meillä tuo kukkakuosi on muutenkin vahvasti edustettuna Torpan (aiempien omistajien) tapettivalinnoissa. Silmä tottuu, ja ihan virkistävää, ettei jää kiinni oman mielensä muokkaamiin rajoitteisiin :)

   Poista
 2. Älä pelkää. Kukat on ihan okei. Sitten kun tulee pantterikuosia ja pastelleja olisin huolissani.

  VastaaPoista
 3. Tyyny on hieno. Vaatekaapin valloitusta odotellessa ;)

  Mä muuten ehdotin Jannelle tänään, että saisin maalata Tyynelän eteisen lattian vanhalla roosalla. Ehkä makuuhuoneen seinän myös. Hulluutta siis havaittavissa täälläkin ;)

  VastaaPoista