tiistai 20. toukokuuta 2014

Kammarissa


Kammari on kokenut kevään mittaan pientä muodonmuutosta. Tutiseva rokokoo-pöytä sai väistyä valkoisen arkkupöydän tieltä. Arkku on kirppislöytö viime syksyltä. Puunasin, tuunasin, maalasin - siitähän tuli varsin kelvollinen. Sisään saa kätkettyä vierastäkit ja tyynyt. Säilytystilaa ei ole pienessä Torpassa koskaan liikaa.

Vasemmalla nurkassa näkyvä ompelukonetaso käveli vastaan ihan omalla kuistilla. Useampi kuukausi siihen meni, että jotenkin noteerasin sen olemassaolon. Ei muuta kun sisään raahaten! (Mies ei voi olla ihmettelemättä, kuinka monta huonekalua kammari voikaan vielä imeä sisuksiinsa...) Jatkosuunnitelmia kyseiselle komistukselle on jo tehty, mutta seiskööt nyt tuolla nurkassa toistaiseksi.
Tarkoitan siis ompelukonetta, en miestä.


Lasipullot ja alkon vanha puulaatikko löytyivät paikalliselta kirpparilta. Laatikko ei ollut ihan ilmainen, mutta huomattavasti huuto.netissä olevia riistohintaisia sisariaan edullisempi. 


Tuo ruusutapetin ja hirsiseinän saumakohta häiritsee silmää. Mitäköhän sille tekisi? Joko puran huopalevyn nurkkaan saakka, tai sitten ehkä joku lista? Mitä te sille tekisitte?

10 kommenttia:

 1. Mun silmään ruusutapetin ja seinän raja ei ainakaan kuvissa pistä - mutta lista, vanha ovi nojalleen, iso peili tahi helpoiten ehkä verho siihen? Joku kevyt ja ilmava kesäverho? Ihana arkku! Mullakin on yksi vanha ompelukone, ja aina sen paikkaa mietin... Nättiä on teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, mietin ikkunaverhoja, mutta saumakohta on liian kaukana ikkunasta jotta niistä olisi apua. En haluaisi millään peittää upeaa hirsiseinää. Iso peili on tosi hyvä idea, sopisi hyvin tuohon kohtaan ja toisi samalla avaruutta koko nurkkaan. Kiitos! :)

   Poista
 2. Joku pikku lista on helppo siihen vetäistä. Tapetti on niin ihanan kamala ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, olen oppinut jo salaa vähän rakastamaan tuota tapettia :D Lista olisi kyllä hyvä, huopalevyn reuna on aika rähjäinen näky.

   Poista
 3. Kiva blogi täällä! Tänään onnistui lukijaksi liittyminenkin, mikä eilen ei toiminut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katariina, kiva kun tykkäät ja tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 4. Voi mitä aarteita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku voisi väittää romuiksi mutta kyllä, aarteita ne on! :D

   Poista
 5. Kaunista ♥

  Mua ei toi reunakohta hämää. Ainakaan näin kuvissa. Joku lista kyl vois olla siihen hyvä, jos siltä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan mitä saadaan nyt aikaiseksi kun on sadetta luvattu koko loppuviikoksi :)

   Poista