tiistai 22. heinäkuuta 2014

Kaffekippoi

Torpalla on eletty pula-ajan tunnelmissa kahvikuppien suhteen. Omaa silmää miellyttäviä kuppeja ei ole löytynyt tarpeeksi, joten ollaan yritetty pärjätä niillä muutamalla kriteerit täyttävällä. Myönnän, olen tosi nirso ja samaan aikaan en halua hankkia mitään väliaikaista ja vähän sinne päin olevaa. Toisaalta taas en halua myöskään ostaa Torpalle mitään uutena, vaan olen mielummin ilman niin kauan kunnes kirpparilla osuu oikeat asiat kohdalle. (Ja yleensä osuu, ajan kanssa.) Vieraamme ovatkin vinoilleet siitä, kuinka aamuisin pitää olla nopea kahvikuppia varatessaan ja kuinka isäntäväellä on tapana jemmata itselleen ne parhaimmat. Kröhöm, en tunnusta mitään.
No enää ei tarvitse vieraidenkaan räksyttää vaan kuppia ja kippoa löytyy nyt moneen tarpeeseen. Lienee tarpeetonta edes mainita, että kirppariltahan nämä, 2 € per muki. Emalikupeista tulee viehko mummolafiilis ja kahvikin säilyy niissä lämpimänä pidempään. Löytämäni kupit ovat kaikki myös tosi hyvässä kunnossa ilman ruosteensyömiä reikiä.


Katosta roikkuva takorautainen pannuteline löytyi keväällä huuto.netistä melkoisena onnen kantamoisena. Olin jo ajatellut teettää vastaavanlaisen sepällä kun tuntuivat olevan niin kiven alla. Maitokellon viisarit ovat irronneet jo ajat sitten mutta sinnikkäästi se käy edelleen. Kuvaa hyvin ajankulkua maalla, vilkaisu ikkunasta kertoo enemmän kuin kellon viisarit...

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo takorautainen pannuteline! Tuo mukavasti torppamaista tunnelmaa ja täytyy sanoa, että näen sieluni silmin teidän torpassanne vanhan tupakellon. Minusta se sopisi kuin nenä päähän tuohon tunnelmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha tupakello? Hmmm, joo, mä voisin nähdä sen myös! :)

   Poista
 2. Ne on täydelliset kupit. Kovasti itsekkin emalista Tykkään ja tietty kirppareilta peräisin omatkin on. Tuollasta takorautasta oon kirpuilta kans sillä silmällä katellu. Toistaseksi tuloksetta, mutta ennen pitkää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pannuteline oli kyllä yksi parhaista löydöistä vähään aikaan ja viime kesästä asti sitä olen etsinytkin...

   Poista