keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Arki, lottovoittoa parempi


Taivaalta satoi aamulla tiskirättejä ja ikkunan takana oli synkkää kuin marraskuussa. Ei haittaa. Somessa jengi mekastaa hallitusneuvotteluista ja leikkauslistoista. Ei kiinnosta. Koiranruoka on loppu ja tiskialtaassa monen päivän pesemättömät astiat. Hymyilyttää vaan. Olen kiitollinen tästä päivästä tällaisenaan, koska millään muulla ei ole mitään väliä paitsi sillä, että mun mies pääsee toivottavasti huomenna sairaalasta kotiin ja sillä on kaikki nyt hyvin. Meillä on kaikki nyt hyvin. Veronkiristykset, sähkölaskut, kauppareissut ja likapyykit, antaa tulla vaan, mikään ei enää hetkauta!

Hassua ja hieman pelottavaakin tajuta, kuinka tiukasti vuodet ovat sitoneet meidät yhteen. Toisen poissaolo, erityisesti tällaisessa tilanteessa, tuntuu lähes fyysisenä kipuna; ihan kuin puolet raajoista olisi amputoitu pois. Koiratkin kaipaavat puuttuvaa lauman jäsentä, ne ovat rauhattomia, hakeutuvat koko ajan lähelle ja säntäävät ulko-ovelle pienimmästäkin rapinasta.

Seuraavaksi aion hukuttaa teidät postauksiin arkisista asioista, kepeydestä, vihreydestä ja vehreydestä. Ja iloitsen siitä, että mun ei tarvitse toivottavasti enää pitkään aikaan kävellä Meilahden tornisairaalan ovista sisään. Sairaalat ovat aina saaneet vatsanpohjassa rutistelemaan ikävästi.


17 kommenttia:

 1. Ihanaa, helpottavaa lukea tällaista. Kaikkea hyvää teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elise <3 On niin helpottunut olo itselläkin!

   Poista
 2. Ihana kuulla. Onnea, iloa ja terveyttä arkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia <3 Kaikkea samaa toivon takaisinpäin satakertaisesti!

   Poista
 3. Hieno juttu! Niin kliseistä kun se onkin, niin tärkeintä on se terveys. Vaikkei sitä tarpeeksi usein muista edes ajatella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä muistaa ajatella viimeistään siinä vaiheessa, kun se on uhattuna. Oma tai toisen. Yritän pitää tämän mielessä, kun seuraavan kerran tekee mieli märmättää miehelle lattioilla ajelehtivista sukista, auki jätetyistä kaapinovista tai muusta aivan turhasta ja mitättömästä :D Jokainen päivä yhdessä on kuitenkin se parhain ja tärkein lahja.

   Poista
 4. Aivan ihana tieto sadepäivän keskelle...kaikkea hyvää arkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Onneli! Aamupäivällä sain puhelun mieheltä täynnä hyviä uutisia ja samalla hetkellä aurinko repäisi itsensä esiin pilvien välistä. Kohtalokas ja draamantajuinen mollukka :D

   Poista
 5. Huh! Onpa mukava kuulla että teillä asiat selviävät parhain päin! Virtuaalisia halauksia ja rutistuksia!!! :D

  VastaaPoista
 6. Ihania uutisia! Ihania yhteisiä parantavia tiskejä ja pyykkejä ja kauppareissuja!

  VastaaPoista
 7. Huh! Onneksi tilanne on tasaantunut saa täälläkin huokaista helpotuksesta :)

  VastaaPoista
 8. Voi miten mahtavaa!! Paljon iloa ja onnea teille molemmille <3 <3

  VastaaPoista
 9. Huh, kuinka kiva aloittaa päivä tällaisilla uutisilla! Hienoa. Rentouttavia ja hoivaavia yhteisiä tiskaushetkiä teille :) <3

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania uutisia! Mikä helpotus taatusti ja sellaisen jälkeen kaikki pikkujutut ei heilauta suuntaan tai toiseen. Elämän arvot näyttävät toisenlaisilta.

  Mulla tuo kuva kouraisi mahasta. Siellä kun tuli no so long ago istuttua on ja off 8 viikon ajan. Miten sellainen jääkään jonnekin olemaan. Pelkkä kuva riittää aiheuttamaan fyysisen tunteen.

  VastaaPoista
 11. Oijjoi, onpa täällä tapahtunut paljon kaikkea pelottavaa ja ahdistavaa! :( Onneksi kaikki on nyt hyvin ja selvisitte säikähdyksellä. Nyt kyllä toivon niin ihanaa loppukesää teille, seesteisen tasaista ja onnellista ilman mitään vastoinkäymisiä! <3

  VastaaPoista