sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

MYYNNISSÄ paritalo 3 h + k + s

Helsingin koti on nyt virallisestikin myynnissä. Ilmoitus julkaistiin torstaina ja se on herättänyt ihan mukavasti kiinnostusta, pari yksityisnäyttöäkin on jo sovittuna. 

***Tässä kodissa on oltu onnellisia! Ihanteellinen pariskunnalle, pienelle perheelle ja erityisesti koirataloudelle. Suojaisa, iso piha rajautuu kahdelta sivulta metsikköön ja mainiot lenkkeilypolut alkavat heti talon vierestä. Korkea puuaitaus pitää huolen, että pihalla viihtyvät turvallisesti niin lapset kuin koiratkin. Pihalla lisäksi pieni yrttimaa, marjapensaita, tiiligrilli ja rutkasti tilaa kotipuutarhurin luovuudelle. Tämän lähemmäksi omakotitaloasumista et ilman omakotitaloa pääse!
Kompakti ja avara pohjaratkaisu saa asunnon tuntumaan neliöitään suuremmalta. Avokeittiö on täysin remontoitu kodinkoneita myöten v. 2011. Keittiön yhteydessä olevassa ruokailutilassa kestitset isompaakin ruokailuseuruetta. Olohuoneesta käynti takapihalle ja osittain katetulle isolle terassille. 


Asunnon edessä oma autopaikka tolpalla. Kaksi erillistä ulkovarastoa tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Velaton taloyhtiö ja mukavat naapurit. Edullinen yhtiövastike! Malmin palvelut alle 2 km päässä.

Toimiva pohjaratkaisu, viehättävä iso piha ja rauhallinen, vehreä sijainti päättyvän kadun varrella ja silti hyvien liikenneyhteyksien päässä tekevät tästä kodista tutustumisen arvoisen.

  

***
Toivon, että kaupat syntyisivät nopeasti ja kotiin löytyisivät oikeat, sitä arvostavat ihmiset. Sitten voisin uskaltaa taas vetää syvään henkeä, kuulostella kuka ja missä olinkaan, määritellä koordinaatit uudenlaisen elämän karttaan – toisaalla.

2 kommenttia:

  1. Mitä teille kuuluu? Onko talo mennyt kaupaksi ja torpallakin kai on viihdytty?

    VastaaPoista
  2. Miten teillä sujui myynti? Meillä laitettiin heinäkuun alussa talo myyntiin ja siinä meni vajaa 4 viikkoa, että saatiin tarjous mikä hyväksyttiin.

    VastaaPoista