perjantai 21. lokakuuta 2016

Maalaiskonttorista päivää!


Vaikka kaupungissa nautimmekin ylellisyydestä nimeltä omat työhuoneet, maalla teemme sopuisasti töitä yhdessä tuvan pöydän äärellä. Tällä viikolla parkeerasin läppärini ja levittelin muistivihkoni pöydälle ihan omaan ylhäiseen yksinäisyyteensä, lomalla oleva mies kun ei ole koskenut läppäriinsä pitkällä tikullakaan. (Hyvä niin, se kai onkin loman tarkoitus?) On meillä kammarissa työnurkkauskin, mutta yhä koleneva keli ja jääpuikkoja muistuttavat sormet vaativat takkatulen välitöntä läheisyyttä. Inkakuvioisten asioiden buumi taitaa suuressa maailmassa olla jo vähän passé, vaan ei meikäläisellä. En ole koskaan ollut mikään trendinperässäjuoksija, joten olen salaa helpottunut, että kohta saan taas tyylilleni uskollisena rakastaa rauhassa boho-kuvioita muotimaailman siirtyessä tuoreimpiin villityksiin. (Toinen hyvä puoli boho-tyylin hiipumisessa on se, että kohta minulle on myös enemmän shoppailtavaa kirppareilla.)Hengissä pysymisen kulmakiviä maalla työskentelyssä ovat lampaantalja ja paksu villaponcho, johon kääriytyä. Ja nyt ollaan kuitenkin vielä plussan puolella ulkolämpötiloissa.
(Missäköhän mun läppärinnäpytyssormikkaat on?)


Jos jotain olen työelämässä oppinut, niin tämän:
kannattaa järjestää asiansa niin, että voi tehdä töitä Reinot jalassa. 
(Vai miksi näitä tyttö-Reinoja kutsutaan? Irmoiksi?)

Viikonloppua!

Ps. Mitä siellä maalaiskonttorissa sitten oikein tehdään?
Tuorein esimerkki löytyy Instagramin puolelta!

7 kommenttia:

 1. Oi, miten ihana maalaiskonttuuri! Ja kyllä, pitää olla lammasta tarakan alla ja joskus varpaidenkin! Olisi yllä hyvä olla joku ihan työpöytä jossain huushollissa, mutt itse olen kamalan huono käyttämään niitä. Tulee istuskeltua salissa divaanilla läppäri sylissä tai tuvassa pöydän äärellä.

  Lämpimiä työhetkiä maalaiskonttuuriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, lampaantaljoista tulee nykyisin suora mielleyhtymä Jovelaan. Ja "tarakan alla" ihan paras ilmailu, pakko ehkä kopioida se omaan sanavarastoon.:D

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia, näyttää kyllä niin mukavalle työskentely noissa puitteissa! Voi että tuli ihania muistoja lapsuudenkodista, kun näin nuo tähtikuvioiset kynttiläkipot. Vieläköhän äitillä ois ne tallessa..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini! Olen viime aikoina tiiraillut noita messinkikippoja kirppareilta ihan urakalla.

   Poista
 3. Kyllä voisi puitteet töiden tekoon tyhmemmätkin olla! ;) Ihana maalaiskonttori, kyllä kelpaa.

  Tuo sun tyylisi sisustaa kolahtaa kyllä ja kovaa. Taisin vähän rakastua tuohon mattoon.

  VastaaPoista
 4. Oi miten viihtyisää, kaikin puolin!

  Ja kyllä. Parhautta on järjestää asiansa niin, ettei tartte duunailla korkkarit jalassa. Ei oo yhtään ikävä niitä. Terv. Villasukkamuija kotikonttorin satulatuolista

  VastaaPoista