perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulun apaattisimmat tontut.

Tiimarissa oli kaikki jouluhärpäkkeet -50% ja tästä innostuneena päätin pistää pienet valokuvaussessiot pystyyn. Muut asiakkaat taisivat katsoa vähän pitkään, kun hihittelin yksinään hyllyjen välissä jotain mahdollisimman mautonta etsien. Ehkä ne ajattelivat, että eräillä on mennyt joulustressi vähän liian pitkälle?

Malleiksi päätyivät tuttuun tapaan perheen nelijalkaiset jäsenet, nuo viattomat koiraparat. (Kyllä koiratkin saavat edes joskus luvan uhrautua taiteen puolesta kun muuten täällä täyshoitolassa elellään kuin herrantertut.)

Jo kassin sisältöä purkaessani toinen koirista katsoi, että tässä on nyt jotain pahaenteisen epäilyttävää, ja luikki työhuoneeseen karkuun. Toisen sain nalkkiin julman paahtopaistihuijauksen ansiosta. Lopputulos kertookin sitten kaiken siitä käsinkosketeltavasta innokkuuden määrästä, mikä ilmassa leijui!

Pidä tunkkis.

Pieni koira ei lopulta pystynyt vastustamaan nenään leijailutta paahtopaistin tuoksua, ja niin joutui hänkin linssin eteen!

Se hetki, kun he yhdessä suunnittelevat jo uintireissua takaisin Viroon.


Oh somebody please, help us!

Ei sillä, että ne olisivat mallinhommista viime vuonnakaan kauheasti innostuneet... 

 Leppoisaa joulun odotusta kaikille! Muistakaa jouluna myös eläinystäviä!


22 kommenttia:

 1. Tuhnuinen perjantaiaamuni pelastui! Kiitos, nauran täällä oikein kunnolla! Yleensä minä(kin) vastustan eläinkuvia, joissa poloisilla on esim. sarvet tai mekko, mutta nämä olivat kyllä aivan mahtavat :) Ei voi muuta sanoa, olen muuttunut julmaksi noita-akaksi. Pitäisköhän kokeilla samaa kissoillani? Hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva etten siis yksinäni näille naureskele! Mua nauratti jo kuvatessa niin paljon, ettei meinannut tulla hommasta yhtään mitään :D Itsehän olen yleensä hyvinkin kärkkäästi pauhaamassa silloin, kun puhe kääntyy ns. käsilaukku-koiriin, koirien liikaan inhimillistämiseen tai niiden luonnonmukaisten käyttäytymistarpeiden ymmärtämiseen ja kunnioittamiseen. Omat koirat tuntee kuitenkin niin hyvin, että tietää niiden luottamuksen ja huumorintajun riittävän joskus vähän hölmöilyynkin :)

   Poista
 2. Ja meillä kaikilla oli niin muukaavaa ♪ ♫ ♪... :D

  VastaaPoista
 3. :D :D Voi ei, niiden ilmeet!!! Ihania!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin toi isompi on välillä sellainen draamakuningatar ettei mitään rajaa :D

   Poista
 4. Eih. Niin mahtavaa! Ilmeet kertovat kaiken! Oikeasti minä inhoan sitä, että koirille puetaan hassuja vaatteita, mutta pyh, kyllä nuo siitä hengissä taitavat selvitä. :D

  Kiitos, ilahdutti paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kuten jo yllä mainitsinkin, inhoan kanssa yli kaiken sellaista liikaa häsäämistä ja koirien yli-inhimillistämistä mutta omien koirien kanssa uskaltaa välillä vähän revitellä kun tietää, ettei ne traumatisoidu. Ja ne sai paaaaaljon paahtopaistia, joten ei tää ihan pelkäksi nöyryyttämiseksi mennyt. Jokaisella sielulla on hintansa :D

   Poista
 5. Ilmeet :D Selvää joulukorttimatskua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sopiva kuvateksti voisi olla tässä tapauksessa "Ihan helvetin hyvää joulua vaan teillekin!" :D

   Poista
 6. Voi hellunen miten on suloisia reppanoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä ne on kyllä kaikkea muuta kuin reppanoita :)

   Poista
 7. Hyvät naurut tuli täälläkin. Miten koirakin voi näyttää noin nololta?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan käsittämätöntä, kuinka laajaa tunnerepertuaaria koira pystyy ilmentämään pelkällä katseellaan, ja kuinka hyvin niitä on mahdollista oppia tunnistamaan.

   Poista
 8. Voi eiiii :DD Näyttivät siltä että mami saa kyllä palkita meidät ja runsaalla kädellä. Pitäis vissiin kans pistää jotku sarvet kissille, mut niistä tulis vaatekomero kuvia :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mami palkitsi, paahtopaistilla! Ja kehui kovasti kaupan päälle :)

   Poista
 9. Kiitos päivän nauruista. Me käkätetään täällä molemmat ääneen :D
  Ihanat karvaturrit <3

  VastaaPoista