sunnuntai 15. joulukuuta 2013

"Tilauksesi on vastaanotettu."

Periaatteenamme on ollut, että Torpalle ostetaan mahdollisimman vähän mitään uutta. Tämä pätee niin huonekaluihin, tekstiileihin, käyttötavaroihin kuin astioihinkin. Suurin osa sisustuksesta oli Torpalla jo alkujaan, saatu muualta, löydetty varastoiden kätköistä tai ostettu käytettynä. Tästä syystä astiakaapista löytyy tällä hetkellä hyvinkin sekalainen seurakunta epämääräisiä astioita, jotka eivät sovi toisiinsa oikeastaan mitenkään. Eikä se haittaa! Olen ajatellut, että astiasto muodostuu sitten ajan kanssa sellaiseksi kuin haluankin, ja pikku hiljaa kirppareilta löydetyt mieluisat jutut korvaavat ne hätävarana olleet. (Arabian vihreitä Kosmos-astioita olen kyllä katsellut pitkään vähän sillä silmällä. Tai ylipäänsä kaikkia vihreitä astioita.)

Eilen löytyi kirpparilta muutama vihreäsävyinen lautanen ja pastellinvihreä emalivati, jotka kaikki saivat sydämen jättämään pari löyntiä väliin puhtaasti ihastuksesta. Lautaset 1,5 € kipale, emalivadista maksoin 4 €.

Kuviot tummaa oliivinvihreää


Lautaset made in England

Perjantaina valittelin miehelle, että tarvitsisin sellaiset lämpimät ja nopeasti jalkaan vedettävät kengät Torpalle, nopeita pihakäyntejä, puiden hakua ja saunareissuja varten. Mies ehdotti, että hankkisin huopikkaat. Olin ehdottomasti samaa mieltä, huopikkaat olis just hyvät!

Noh, tilaus maailmankaikkeuteen oli taas lähetetty ja tuote noudettavissa seuraavana päivänä lähimmästä kirpputorimyymälästä. Punaiset hyväkuntoiset huopikkaat, täydellisesti oikeaa kokoa, 2 €. Erittäin lämpimät ja mukavat jalassa! Olen kaiholla käynyt selailemassa monessa blogissakin viime aikoina esiintyneen Arctipsin tuotevalikoimaa, mutta en ole vielä raaskinut tehdä tilausta. Nämä punaiset huopikkaat ajavat vähintään saman asian, tässä äkkirikastumista odotellessa.


Tontunpunaisten huopikkaiden lisäksi on joulutunnelma vihdoinkin nostanut jo muutenkin päätään. Leivinuunissa kypsyy parhaillaan ensimmäinen erä lanttulaatikkoa, ehdoton lempparini jouluruuista. Kinkkua ei sentään vielä paistettu, vaan seuraksi tarjoillaan naudan sisäpaistia ja salaattia, jossa perunaa, porkkanaa, punajuurta ja suolakurkkua. Joku toki voisi kutsua sitä myös rosolliksi. Nyt itseasiassa nenään leijailee jo sellaiset tuoksut, että ruokapöytä kutsuu. Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille säädyille!

9 kommenttia:

  1. Jestas mikä löytö nuo huopikkaat! Itselläkin on moiset hakusessa, mutta näihin jättiläisjalkoihin on turha edes haaveilla löytävänsä semmoisia kirpparilta. No, Kuomat ajaa saman asian, mutta koska ne ei varmaan enää montaa talvea kestä niin uusitaan nyt sit kanssa se huopikastilaus maailmankaikkeuteen. Kokoa 42 kiitos, värillä ei väliä. :)

    Ja kiva että joku sentään löytää vielä kirppareilta jotain. Mulla oli parin viikon tauko kaikesta kirppistelystä kun en vaan ole kerennyt kun olen ollut töissä, ja nyt kun tänä viikonloppuna koitin ottaa vahinkoa takaisin ja kiersin ja kiersin ja kiersin, niin ei ainoatakaan löytöä tullut vastaan. :/ Ehkä ens vuonna sitten...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on onneksi niin standardikokoinen 37-jalka, että löydän aika helposti kirpparilta kenkiä. Ja tilaus maailmankaikkeuteen on ihan ensisijaisen tärkeää muistaa tehdä ennen kirppisreissua ;)

      Poista
  2. Meillä on koko sarjallinen noita ylempiä kuviolautasia ruoka-sekä keittolautasina. :) pidän kovasti, vaikkei merkkiä olekkaan. :)
    Huippulöytöjä oletkin löytänyt taasen!
    Lämmintä adventti-iltaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh! Vinkkaa ihmeessä jos haluat niistä joskus luopua ;)
      Kiitos Jonna ja illan jatkoa myös sinulle!

      Poista
  3. Minäpä en tajunnut tuollaista tilausta laittaa. Oli haussa varrettomat kumipohjaiset huopikkaat. Menin ja ostin uutena. Nyt kyllä hiukka kaduttaa, kun katsoo noita sun löytämiä. Vähän parempi hinta/laatusuhde. Onnentyttö :)

    VastaaPoista
  4. Heipparallaa, vastavierailulla ihanassa blogissasi. Kiitos kommentista, jonka valitettavasti onnistuin tuhoamaan ennen julkaisua.:P Mutta luin sen onneksi enne sohlaamistani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaankin! :)

      Poista
  5. PLEASE HELP ME KIITOS QUEEN MADU saattamiseksi hymyysi naamaa TAAS ..

    Nimeni on rouva Cynthia, olen Meksikosta, se on niin todellinen, kun yritin sitä ja niin totta. En voi uskoa minun elämä voi muuttua paremmaksi. En todellakaan halua käyttää tätä keskipitkällä arvostaa ihana työ kuningatar Madu on tehnyt elämässäni. Minä ja mieheni, jossa elävät onnellisina yhdessä poikamme kunnes paholainen oli tuoda naisen välillä .. Mieheni muuttui äkkiä. Hän alkoi pitää myöhään yötä ja joskus toiste hän ei edes tule kotiin 5 päivää. Yritin tietää mikä on mennyt pieleen, mutta hän aina sanoa minulle mitään. Tätä jatkui kunnes hän lopulta jätti minut ja poikamme toisen naisen .. Olen kokeillut kaikkia voisin saada hänet takaisin, kävin monia hengellisiä koteja, mutta ei voinut auttaa minua. Eräänä päivänä olin menossa läpi internetin etsimään työtä, olen nähnyt erilaisia ​​todistuksia siitä, miten hyviä nainen (Queen MADU) auttoi heitä heidän ongelmissaan. Yksi heistä sanoi, että hän auttoi häntä parantaa hänen sairautensa, muut sanoi hän auttoi häntä tuli raskaaksi 11 vuoden lapsettomuus Ja minä näin toisen, joka sanoi, että hän auttoi häntä pelasti hänen avioliittonsa ja saada hyvää työtä, hän putosi naisen sähköposti, joten päätin antaa tämän naisen tutkimus ja otin yhteyttä häntä hänen Sähköposti: queenmadu211@gmail.com
    Otin yhteyttä tämän suuren naisen ja kertoi minun ongelmia ja hän pystyi auttamaan minua tuomaan takaisin mieheni anteeksi minulle ja meidän poika, olen myös saanut hyvää työtä ja nyt lähdemme onneksi vielä enemmän kuin koskaan ennen. Ohh KIITOS QUEEN MADU käyttövinkkejä valtuudet AUTTAA maailman ihmiset ratkaista heidän ongelmansa, KIITOS huomattavan naisen. Jatkan puhua teidän hyvät tekonne maailmalle.
    Voit myös ottaa yhteyttä tämän suuren nainen tänään hänen Sähköposti: queenmadu211@gmail.com
    Queen Madu kertoi voisin myös ottaa yhteyttä häntä jokin seuraavista ongelmista:

    (1) haluavat ex takaisin.
    (2) Sinulla on aina painajaisia​​.
    (3) Jotta voidaan edistää oman toimiston
    (4) Haluatko lapsi.
    (5) Haluatko olla rikas.
    (6) haluavat pitää miehesi / vaimo olla sinun yksin ikuisesti.
    (7) tarvitsevat taloudellista apua.
    8) Haluatko olla hallita sinua avioliiton
    9) Haluatko sinä vetää puoleensa ihmisiä
    10) Lapsettomuus
    11) Tarve mies / vaimo
    12) Cure for mitään tautia.
    Ota Tämä suurenmoinen nainen tänään ja sinulla on iloinen teit .. Sähköposti: queenmadu211@gmail.com

    VastaaPoista