perjantai 10. tammikuuta 2014

Arki.com

Tällä postauksella ei ole mitään tekemistä sisustamisen tai remppaamisen kanssa. Syystä, että millään asialla mun elämässä viimeisen 1,5 viikon aikana ei ole ollut mitään tekemistä sisustamisen tai remppaamisen kanssa. Itseasiassa mun elämällä on ollut viimeisen 1,5 viikon aikana hyvin vähän, jos ollenkaan, mitään tekemistä elämän kanssa. All work and no play makes Enne a dull girl.

Oikeasti, tykkään kyllä työstäni tosi paljon, mutta välillä on vaan ihan pirun raskasta handlata kymmeniä narunpäitä samaan aikaan ilman umpisolmuja, ja ajatella sen deadlainien ja vedosten rajaaman muodostelman keskellä vielä luovasti ja raikkaasti, tiedättekö, outside the box. Kun pää on täynnä lähinnä räntäsadettanakkikeittoakoirienkusetusta ja edellisten öiden liian vähän nukuttuja tunteja.

Olin viisas, ja vaihdoin muistivihkon A5-koosta A4:een. Vähemmän selaamista, enemmän työlistoja. Tänään näytin vihdoinkin vihreää valoa painolle klo 18:38, kotitoimistolta tosin, ja jo punkkulasi toisessa kädessä. Sen jälkeen poltin yhden tupakan ja tärisin.

MUTTA. Huomisesta alkaen onneksi viikon verran jotain ihan muuta.


Palmuja, valkoisia bleisereitä ja vaaleanpunaisia flamingoja... Joko arvaatte?


16 kommenttia:

 1. Mulla taas vuorostaan "kädet syyhyää" remontoida. Aloitinkin hyvin ministi tänään..

  Oi vitsit, hyvää matkaa. Mihkä ikinä oottekaan menossa palmuilemaan!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin syyhyttäis tehdä kaikenlaista, ja se vasta ärsyttääkin silloin, kun ei ole aikaa mihinkään! Kiitokset!

   Poista
  2. No sepä se kun aika on välillä rajallista. Tosin siihen remppaamisen tarvitaan sitä kahisevaa myös joka raivostuttaa ettei sitäkään tarpeeksi oo. Heh. :D Toivottavasti reissu on mennyt upeesti.

   Poista
 2. Hmm.. Miami? :) Hurjan kivaa ja rentouttavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. We got the winner! Kiitos, tää reissu tulee kyllä niin tarpeeseen!

   Poista
 3. Muistithan pakata vyölaukun? =D Mukavaa matkaa! Mutta kerro minne? Valkoiset bleiserit, palmut ja flamingot..hmm... Mallorca???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miamiin! Ja eiköhän täältä vyölaukkujakin saa, eikös ne ole nyt uudessa nousussa trendinenien keskuudessa? :)

   Poista
 4. "I'm going to Miami. Welcome to Miami" Mun vuosien korvamato. Olisko?

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos ja aivan varmasti! Melkein myöhästyttiin jatko-lennolta Miamiin ja nyt pyörin hereillä jet lagin kourissa, mutta kyllä tää tästä kunhan aamu valkenee, lämpötilan ei pitäis mennä kauheasti alle 25 C ;)

   Poista
 6. Kerro terveiset Sonnylle ja Ricolle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, kerrotaan! Sonnyn piti tulla mua limusiinilla lentokentälle vastaan mut se tais olla vähän myöhässä kun ei näkynyt :D

   Poista
 7. Welcome to Miami - bienvenido a Miami! Sä lähdet aurinkoon! Ihanaa!

  Mä ymmärrän tuon työfiiliksen hyvin. Oli kuinka kiva ja rakas duuni tahansa, se on duunia ja kun sitä on liikaa ja se kuormittaa yli voimavarojen, se maistuu myös työltä. Itsekin huijaan itseäni moisilla tempuilla; milloin teen listoja pilkkoen hommat naurettaviin pikkuosiin, vaan sen vuoksi, että saan vdellä tehtyjä töitä pois listalta ja siten huijata itseäni kuvittelemaan, että tämä savotta tästä enetee hujauksessa ;D

  Hauskaa matkaa! Muista pakata purkkarit matkaan ja jättää sukat kotiin, kääri hihat kyynärpituuteen, nosta lahkeita kunnes nilkat näkyy ja pistä ray banit roikkumaan kauluksesta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tulis toimeen ilman listoja! Ne pitää mut kasassa :) Ja näinhän se on, nyt vaan sattui kasaantumaan juuri ennen lomaa monta isoa projektia hoidettavaksi.

   Ai hitsi, purkkarit pitää kyl hankkia jostain! :D

   Poista
 8. Kiitokset vielä yhteisesti kaikille lomatoivotuksista, tehän olette vallan ihania! <3

  VastaaPoista