perjantai 3. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uusi järjestys

Uuden sohvan myötä innostuimme ystäväni kanssa järjestelemään kammaria muiltakin osin uuteen uskoon. Appivanhemmilta saatu kulmakaappi vaihtoi paikkaa vanhan oviaukon kohdalle, jossa se toimii samalla myös seinän korvikkeena ja rajaa tilaa kivasti.
Kaapin takaosa näytti hieman laimealta, joten eikun liitutaulumaalia (kyllä, minäkin brutukseni) avuksi...


Ystävä maalasi, minä istuin vieressä ja join skumppaa. Hyvä diili!


Lopputulos ja vuodenvaihteen menu.


Liitutaulumaalille löytyi muutakin käyttöä kun taannoisen kahvinkeitinepisodin innoittamana askartelin liitutaulun keittiön oveen. Muista kahvinkeitin! Avaimet! Vesipumppu! Ainekset löytyivät ladon jämäpuukasasta. Samainen ystävä taiteili uudenvuoden toivotukset.


Vuosi vaihtui saunomisen, pizzan ja skumpan merkeissä, ystävien kanssa. Maalla ei ilotulituksia näkynyt, joten saivat koiratkin viettää iltansa rauhassa. Mun puolesta voisivat kieltää ilotulitteiden myynnin ihan kokonaan, erityisesti kaupungissa raivostuttaa niin paljon ne idiootit, jotka ampuvat paukkuja jo päiviä ennen (ja jälkeen) varsinaista h-hetkeä. Yritä siinä nyt sitten ulkoiluttaa nurkassa täriseviä koiria! Pakko myöntää, että tekisi mieli nauraa paskaisesti joka kerta, kun joku oman elämänsä sankari ampuu itseltään tai kaveriltaan sormia irti. Tyhmyydestä sakotetaan ja säälipisteitä ei ole jaossa niin kauan, kun itse vapaaehtoisesti raketteja ostaa ja ampuu.

Se siitä avautumisesta. Meillä jäi uuden vuoden tinat jälleen tekemättä, taisi olla sama tinapussi mukana viime uutena vuotenakin. Kivan kynttiläasetelman niistä kuitenkin sai.

Ja yhden uuden vuoden lupauksenkin muistin tehdä: vuonna 2014 aion opetella keittämään ihan poikkeuksellisen hyvää pannukahvia.


 Loman jälkeen on ollut kiva pehmeä lasku takaisin töihin ja pitkä viikonloppu taas edessä, oi onnea!
Mitenkäs teillä on elämä käynnistynyt vuonna 2014?

7 kommenttia:

 1. "Pakko myöntää, että nauran paskaisesti joka kerta, kun joku oman elämänsä sankari ampuu itseltään tai kaveriltaan sormia irti."

  Onpas ikävä kommentti. Menee maku koko blogista tällaisten mauttomuuksien takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta se vasta onkin mautonta, että nämä aikarajoituksista ja/tai jälkikasvunsa tekemisistä piittaamattomat tapaukset, joihin tällä lausahduksella viittasin, katsovat oikeudekseen pilata minun ja monen muunkin koiranomistajan vuoden vaihteen, ei pelkästään aattoa, vaan monia päiviä sitä ennen ja sen jälkeen. Ilotulitusten ampuminen on turhaa, järjetöntä ja junttimaista ja niiden ampuminen sallitun ajan ulkopuolella pitäisi olla rangaistava teko. Tätä mieltä olen ja omassa blogissani en katso tarpeelliseksi kaunistella mielipiteitäni :)

   Poista
  2. Anonyymille tulee varmasti helpottavana tietoiskuna se, että jos menee maku, voi poistua lukijalistalta ilman sen suurempaa draamaa. Mielipide-eroja on maailma täynnä. Menee elämä vaikeaksi, jos jokaisesta pitää mielensä pahoittaa.

   Poista
 2. Niin joo, ja oltiinpa kyllä neroja ton kaappiasian suhteen. Se meni siihen kuin nakutettu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Puhdasta neroutta! <3

   Poista
  2. Mä voin hyvin kuvitella ton ideoinnin ja toteuttamisen :D Lopputulos on loistava!

   Ja samaa mieltä raketeista. Kieltää ne saisi. Vastuuttomat räjäyttelee niitä määrättyjen aikojen ulkopuolella ja ilman asianmukaisia varusteita. Ärsyttää vähempikin. Ja lisäksi… kuka koskaan korjaa omat roskansa jälkeenpäin? Turhaa rahan ja luonnonhukkaa.

   Poista
 3. Ihana kaappi!! Astiakaappikuume senkin nousee...

  VastaaPoista