torstai 28. elokuuta 2014

Cathrineholm - emalia parhaimmillaan

Finelin arvoonsa nousseet emaliastiat lienevät kaikille tuttuja, mutta kuinka moni teistä on törmännyt saman aikakauden norjalaisiin Cathrineholm -emaliastioihin? Löysin nämä jollain satunnaisella googlettelureissulla ja rakastuin Grete Prytz Kittelsenin suunnittelemiin astioihin välittömästi, erityisesti Arne Clausenin suunnittelemalla Lotus-kuviolla varustettuihin.  


Suomessa en muista Cathrineholmeja missään nähneeni myynnissä, mutta ainakin ebayssa näitä on tarjolla, tosin aika pitkän pennin saa pulittaa saadakseen haluamansa. 

Minulle kelpaisi pari kulhoa keltaisena...


...oranssina...
...vihreänä...
...ja aivan erityisesti ne kelpaisivat mustana!Hot or Not?

(Kaikki kuvat Pinterest)

12 kommenttia:

 1. On hot, tosi kivan näköisiä! Itse seuraan Instagramissa muutamaa ihan höperöä emalinkerääjää, joilla on vaikka mitä ihanuuksia! :) Minä oon vasta äskettäin ihastunut kaikkiin emaliastioihin, ja haluaisin ihan hulluna löytää sellaisen Finelin kirsikkakuvioisen kulhon, jota aina välillä näkee joillakin onnellisilla.

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit ja kuviot <3 Rakastuin noihin! Näin ei varmaan saisi sanoa, mutta pesee kyllä Finelit :D

  VastaaPoista
 3. Oiiihoii! Ihania! Erityisesti juuri nuo mustat! Tällainen värien kammoksuja kun olen! :)

  VastaaPoista
 4. Nämä selkeästi ylittivät jonkun rajan! Yleensä kun esitellään tavaroita, minulle tulee lähinnä tunne: enpä tarvitse tuollaistakaan. Nyt tuntuu siltä että onpa kiva, minullakin voisi olla tuollaisia. Ihan aloin jopa miettiä että mitä väriä ja mallia ja miten ne sopisivat yhteen omien tavaroideni kanssa.

  Kolmas aste olisi varmaan: Pakko saada! Hankittava heti! Tätä tunnetta en olekaan kokenut pitkään aikaan.

  Tämähän onkin vaarallinen blogi.

  VastaaPoista
 5. Oijoi kun ne onkin vain ihania, voi olla että mun cathrineholmin pannu on yksinäinen hyvin kauan, sillä noita ei koskaan tuu kirpparilla vastaan ja lumppulassakin olen nähnyt vain yhden kulhon myynnissä kahden vuoden aikana. Ebaysta ja etsystä olen välillä niitä vilkuillut, mutta auta armias mitkä hinnat. Onneksi oma pannuni oli vain parikymppiä, muuten olisi saattanut jäädä ostamatta.

  VastaaPoista
 6. Vihreät ja mustat.... Fuuuk! miten hienoja!! Emalikärpänen ei ihan pahasti ole päässyt vielä puremaan ja onneksi nämä on harvinaisuuksia :D

  VastaaPoista
 7. Aaargh! ..Toisaalta, jos kerää jo suomalaista ja ruottalaista, ni meneehän siinä norjalainenkin vielä sivussa? Eli vastaan hot, todellakin.

  VastaaPoista
 8. Ehdottoman hot. Tykkään emalista, vaikka en valmistajista ja maista mitään tiedäkään. Tärkeintähänn on ulkonäkö ja nuo ovat tolkuttoman tyylikkäitä! Tyhmempäänkin voisi rahansa tuhlata, joten anna mennä vaan. :)

  VastaaPoista
 9. Ostaisin heti jos kirpulla vastaan osuisi.

  Siis ihania.

  En yhtään tarvis.

  Mut aivan ihania.

  VastaaPoista
 10. Tykkään noista kovasti, tulee jotenkin ihanan nostalginen olo noiden kuvioita katsellessa ♥

  VastaaPoista
 11. Jep-rakkautta ensisilmäilyllä <3

  VastaaPoista