perjantai 10. lokakuuta 2014

Valoa (pimeään) elämään tai huoneeseen

Mitä aikaisemmin illat pimenevät, sen hanakammin huomioni kirppareilla kiinnittyy valaisimiin. Viime viikonloppuna löytyi pöytälamppu, josta tein ostopäätöksen ehkä sadasosasekunnissa.


Se on ihana! Omituinen! Erikoinen! Siis täydellinen!


Lampunjalkaan on upotettu erimuotoisia kiviä. Johdosta päätellen ei ole ihan tämän vuosikymmenen tuotantoa. 


Sammalenvihreä varjostin myytiin erikseen samaisella kirpparilla. Lamppu ja varjostin kohtasivat toisensa ostoskorissani ja ovat viihtyneet yhdessä ever since


Lamppu lähtee tänään mukaamme Torpalle. Nähtäväksi jää, miten se sopeutuu sinne, minne olin sitä ajatellut. Joku näköalapaikka tälle upeudelle taatusti löytyy, se on varma!

Valoisaa perjantaita ihmiset!6 kommenttia:

 1. Onpas melko veikeä, olisikohan vanha matkamuisto... Itsekkin tein lamppulöydön, taas. Siitä lähipäivinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johto on maadoittamaton ja hyvin "alkuperäisen" näköinen eikä lampusta löydy mitään labelia mistään. Enpä tiiä, veikkaisin 70-luvulle?

   Poista
 2. Aika söpö! Tosi erikoisen näköinen, mutta hauska :) Minä oon etsinyt lukulampuksi sopivia yksilöitä, semmoisia joissa on liikkuva varsi, mutta ei ole tärpännyt. Ei kai saisi koskaan etsiä mitään tietynlaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitsi, löysin toisenkin lampun lukuvaloksi työpöydän reunalle, juuri kuvailemasi kaltaisen, siitä tarinaa lähipäivinä!

   Poista
 3. Vau! Erikoisen makee :)
  Meillä on edelleen ne vuosia sitten hätäratkaisuna Ikeasta ostetut pöytälamput, jotka piti pikimiten vaihtaa uusiin hienompiin. Kummasti ei ole vaan saanut aikaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luota siihen, että kun vaan alat aktiivisesti ajattelemaan hienoja, teille sopivia lamppuja, niin kohtahan niitä alkaa pulpahtelemaan eteesi kirppareilla ja muualla. Näin ne maailmankaikkeuden nettikauppa toimii :D

   Poista