torstai 30. huhtikuuta 2015

Vielä vähän matkaa

Eilen satoi räntää (juuri kun olin matkalla hevosen kanssa maneesille) ja tänään some on täyttynyt pohjoisemmassa asuvien tuttavien lumikuvista. Vappusää näyttää taas parhaat puolensa.

Kävin läpi vanhoja kuvakansioita ja löysin julkaisemattomia kuvia edellisestä omenakukinnasta Torpalla, ensimmäisestä minulle. Sopivat hyvin tunnelmaan nyt, kun se vihrein kevät antaa vielä hetken odotuttaa itseään. (Mutta se tulee, uskokaa pois.)


Huomisesta starttaa kevään loppukiri alkukesäksi, taianomainen ajanjakso vapusta juhannukseen, jonka kauneutta ja keveyttä en lakkaa koskaan hämmästelemästä - minulle ehdottomasti yksi parhaita aikoja vuodesta.Meillä pakataan kohta kamat ja koirat autoon ja suunnataan kohti Torppaa, ystäviä, puutarhatalkoita ja saunaa. Kepeää ja kuplivaa Vappua, Beltanea, Walpurinyötä tai mitä tahansa juhlistattekin!

11 kommenttia:

 1. OI miten kauniita kuvia! <3 Huomasin että huokailen nuhaisesti tuhisten ääneen, kun selasin kuvia uudelleen ja uudelleen! :) Teidän torppa vaan on niin i-ha-na. Meidän viime keväänä istuttamat omenapuut on vasta ohuita rimpuloita, mutta odotan niitä kukkia jo kovasti. Hurjan kivaa vappuviikonloppua teille!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! Samaa mieltä. Kevät on ihan parhainta aikaa. Se odotus, kun kaikki alkaa pikkuhiljaa vihertämään, ilmat lämpenemään ja tietää, että vielä on koko kesä edessä :) Kivaa vappua!

  VastaaPoista
 3. Miälettömän hauskaa vappua ja voi jestas, että on kaunei kuvei!!!

  VastaaPoista
 4. Samat ajatukset täällä vuodenajasta! Aivan paras ja kaunein. Jo aika nuorena sanoin näihin aikoihin, että nyt pitäisi lopettaa nukkuminen että ehtii nähdä kaiken. Jos eivät niin monet lähimmäiset lomailisi aina heinäkuussa (jonne siis itsekin pisimmän lomapätkän ajoitan), pitäisin varmaan kesälomani just kohta, ettei työelämä häiritsisi luonnon heräämisen seuraamista. Hyvää vappua sinne, kevään juhlaa!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa vappua teille ja voi jesta miten ihana tuo torppa on!

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita kuvia. Teillä on varmaan ihana vappu, nauttikaa.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia, niin tunnelmallisia ja herkkiä =) Samaa mieltä tuosta vapusta juhannukseen ajanjaksosta - ehdottomasti vuoden ihastuttavinta ja kauneinta aikaa =) Kivaa vapunaikaa Sinulle

  VastaaPoista
 8. Kiva blogi...tänne eksyin :) itsellä myös kaupungin ja maaseudun välillä ramppaaminen menossa!!

  VastaaPoista
 9. Oi mitä kuvia Enne! Toivottavasti vappunne oli vähäräntäinen.

  Olipa hauskaa nähdä taas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi <3 Mua kyllä vähän hävetti seuraavana päivänä... :D

   Poista
 10. ISO kiitos kaikille kuvakommenteista ja vapputoivotuksista! :)

  VastaaPoista