keskiviikko 9. syyskuuta 2015

KUISTILLA

Viikonloppuna siivosin kuistilta kesän pois.
Lakaisin kuolleet kärpäset ikkunalaudoilta, vaihdoin pöytäliinat syksyn sävyihin, nostelin pöytätasolle unohtuneet ötökkäsumutteet ja aurinkorasvat kaappiin, niitä ei varmaan enää tarvita.

Kylmäkuisti on välitila monessakin mielessä. Sisä- ja ulkotilan, lämpimän ja viileän. Syksyisin ja talvisin se toimii hyvin varajääkaappina, jopa pakastimena. Pahimmilla pakkasilla pitää nostaa kengätkin pikkueteisen puolelle, muuten on aika jäätävää kyytiä luvassa ulos lähtiessä.


Joskus haaveilen kuistin laajennuksesta. Pyöreästä pöydästä, jonka ääressä istua ja katsella, kuinka sateenropina käy ikkunoihin. Ehkä joskus sitten.


Viime syksynä aloin purkaa jo valmiiksi repsottavia huopalevyjä kauniin hirsiseinän päältä. Kesken jäi sekin. Hyvin aloitettu ei ole lähelläkään valmista, vai miten se nyt meni? Tämän homman voisin saatella valmiiksi vielä syksyn aikana.


Iso messinkitarjotin löytyi kesällä Fida-myymälästä, 
batiikkivärjätty peurakangas kirpparilöytö menneisyydestä. 

 

Ikkunoille on päätynyt roikkumaan epämääräinen röykkiö lyhtyjä ja kaikenlaista muutakin.


Heppatytön täydellinen pitsiverho!

9 kommenttia:

 1. Teidän kuisti on iso meidän kuistiin verrattuna! Omaan mahtuu pieni kenkäteline ja tuhkaämpäri :) Mutta silti olisi kiva, jos sille saisi joskus tehtyä jotain...

  VastaaPoista
 2. Tunnelmallista. Minäkin keräilin jo kesävaatteet varastoon.

  VastaaPoista
 3. Teillä ja kuvissa on ihanaa rosoa. Minusta kuisti ei näytä lainkaan pieneltä. Ehkä sinne mahtuu vähän pienempi pöytä… ;)

  VastaaPoista
 4. Mulla on saunatuvassa puoliympyrä klaffipöytä eli sen saa seinälle alas jos tulee tarve lisätilalle.

  VastaaPoista
 5. Upea kuisti! Meillä se on enemmän tai vähemmän romujen säilytyspaikkana ja vihaan sitä. Monesti ietin, että tuonko kuvan annan itsestäni vieraalle, joka ovensa meille ensimmäiseksi avaa. HUH HUH, nyt on tehtävä jotain. Sinne vain kerääntyvät polttpuut, lastenvaunut, kengät, puutarhahanskat jne. Lista on aivan liian pitkä. Puhuin miehelleni, josko rakentaisi sellaisen penkkilaatikon, johon saataisiin puut säilöön. Vaunuille on kyllä keksittävä joku muu paikka. Meillä ollaan vähän siinä vaiheessa, että ne voisi laittaa kokonaan pois, mutta jos on joku reissu, jossa paljon kävelyä niin ei tuota neitiä jaksa kukaan rehata =D

  VastaaPoista
 6. Puuseinät tekevät tuosta jotenkin erityisen viehättävän :)

  VastaaPoista
 7. Kaunista <3

  Mulla on ihan kaamee kuistikuume. Pitäis saada vanhat ikkunat, pitsiverhot, puiset pitkät naulakot jne jne. Joku päivä teen sen. Täytyy hakea luvat valmiiksi.

  VastaaPoista