maanantai 21. syyskuuta 2015

VIIKONLOPPU HYVÄSSÄ SEURASSA

Sain Torpalle mieluisia vieraita, kun Caelia´s cup of tea -blogin Petra saapui viettämään viikonloppua kanssani. (Täytyy sanoa, että bloggaamisen parhaita puolia on ehdottomasti kaikki blogin kautta tai sen myötävaikutuksella tapaamani uudet tuttavuudet. Olette parhaita!)

Söimme hyvin ja paljon, lipitimme viiniä, saunoimme pikkutunneille saakka ja maailmankin pitäisi olla taas asteen verran parempi paikka. Lauantaina kävimme valokuvaamassa lähistön autioitunutta taloa ja napsimme sen pihasta pussillisen luumuja mukaan. Myöhemmin pyöräytin niistä Hylätyn Talon Luumuhillon, joka maistui manchego-juuston kanssa ihan taivaallisen hyvältä.




 Teimme koiran kanssa metsälenkkejä hirvikärpäsiä vastaan taistellen (niitä on ihan HIRVEÄsti). 



Nautiskelimme ruskan värittämistä maalaismaisemista ja sunnuntaina kotimatkalla ihmettelimme molemmat yhteen ääneen, miten ruskan sävyt ovat lisääntyneet ja syventyneet tulomatkaan verrattuna, kahdessa päivässä.

Joka syksy mietin, että tänä vuonna sitten kyllä varmasti taltioin ruskaa kameran muistikortille niin paljon kuin ehdin ja humps, yhtäkkiä havahdun siihen, kun viimeiset lehdet leijailevat maahan ja routa jo hunnuttaa maan pintaa aamuisin.

5 kommenttia:

 1. Eipä lainkaan pöllömpi viikonloppu :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin hyvältä kaikki - erityisesti Hylätyn talon luumuhillo. Se ei voi olla muuta kuin harvinaisen hyvää! :))

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä mahtavasta viikonlopusta! Torppa oli vielä upeampi kuin olin kuvitellut, ja sillä oli tosiaan ihan hurjan hyvä "henki" :)

  Jonkun sortin juustoaddiktio jäi tosin päälle, eilen oli ihan pakko taas käydä ostamassa iltaherkkuja :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on kahdeksan vuotias luumupuu ja tulossa ensimmäiset luumut ikinä. Vielä olivat vain kovin raakoja, toivottavasti ehtivät kypsyä.

  VastaaPoista
 5. OOh! Hylätyn Talon Luumuhilloa! Justiinsa tuolleen pitää tehdä juttuja. Kun luumuhillolle antaa hauskan nimen, siitä tulee muutakin kuin luumihilloa. Purkitettu muisto kivasta retkestä hyvässä seurassa!

  Ihastuttavaa! <3

  VastaaPoista