torstai 21. marraskuuta 2013

Hit or Miss?

Blogiani pidempään seuranneet saattavatkin jo tietää viehtymykseni kalloihin ja luihin. Siispä en voinut vastustaa, kun pikapyrähdyksellä lähi-Fidaan eteen osui tämmöinen... miten tätä nyt kuvailisi... kynttilätelineasia.

Siis eka mä olin ihan sillai, et omg ompa hirrvee! Mut sit mä olinkin jo ihan, et on muuten oikeestaan aika hirrveenmakee!

Kevyen koputtelun perusteella uskaltaisin väittää hänen olevan ihan sitä ehtaa itseään, eli luuta. Tai sitten joku on onnistunut loihtimaan ihan hemmetin hyvän kopion! 

(Kuvissa tahattomana rekvisiittana meikkipussini täynnä meikkejä, joita en koskaan käytä. Ja korurasia täynnä koruja, joita en koskaan käytä. Ja alusvaatehatturasia täynnä alusvaatteita, joita...niin, noh)

Mitäs sanoo lukijaraati mun kynttilätelineestä?

(Tai no sanoitte mitä tahansa, niin meitsi diggaa!)


15 kommenttia:

 1. No se on kyllä ihan sun tyylinen. Ihan pisti hymyilyttämään, kun luin juuri tuota sun kuvausta läpi: "rakastetaan kolhuista, rokkia, vanhaa, rosoista ja sielukasta." Toi on niitä kaikkia, siis just passeli teille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Laura! Eli onko toi sellainen nätti tapa sanoa et "ihan kauhee mut sopii sulle"? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheheeee :D Ei ollut. Blogeissa pyörii musta just nyt aika paljon sarvijuttuja jne. Ihan viime viikkoina ainakin kaksi vai jopa kolme on viritellyt seinälle. Mä en oo vielä ihan lämmennyt, mutta en ihan kauheaksikaan sanoisi. Jotain pelottavaa niissä ehkä on.

   Poista
 3. Hirrrveen hieno! Luuranko taustallikin on mahtava, parempi seinällä kuin kaapissa. ;) hehhhehehee.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, luurankotaulu on ihan yksi mun ylpeyksistä!

   Poista
 4. Mä en kans tiedä onko noi hienoja vai hirveitä. Tavallaan hirmuisen hienoja ja mielenkiintoisia, tavallaan jotain muuta. Mutta on sitä meillekin kaikenmaailman kalloja ja luita kertynyt, juur tässä olen pari viikkoa suunnitellut jotain jouluvalohirviötä ketunkalloista ja lasipurkista. Enää puuttuu ne valot vaan, kun ei ole ennen käynyt pienessä mielessänikään että semmoisia joskus johonkin tarttisin niin ei ole tullut hommattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, jouluvalohirviö, miten loistava sana! :D

   Poista
 5. Kiva kun kävit kommentoimassa blogissani niin löysin tieni tänne!

  Tykkään hurjasti sekä blogistasi että tuosta kynttilätelineasiasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia, ihan täällä vallan herkistyy moisesta kommentista! :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Jeee! Ja mä vähän arvasinkin että voisit tykätä... :)

   Poista
 7. Osuin tänne blogiisi Hopeapeilin kautta kun olit siellä kommentoinut... :) Kivalta näyttää täällä blogissa.
  Käsittääkseni tämäntyyppiset sarvikyntteliköt on poronsarvea ja ne on jotain 80-90-luvun Lapin-tuliaistavaraa. Meilläkin on lapsuudessani tällainen samantapainen ollut, hieman eri muotoinen.
  Itse pidän kyllä sarvista ja luurangoista, mutta näille kyntteliköille en ehkä ihan niin äkkiä lämpene ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit vierailemaan, tervetuloa toistekin.Toi kynttelikkö on kyllä aika vedenjakaja, ja mielipiteeni siitä vaihtelee edelleen päivittäin :D

   Poista
  2. Täällä näyttää niin kivalle että tulen ilman muuta uudestaan :D tunnistin tuosta otsikkokuvan kartasta että tupanne taitaa olla varsin lähellä syntymäkotiani.

   Poista
  3. Juup, kyllä siitä paikkakunnan saa selville kun oikein tihrustaa :) Eli Kanta-Hämeen laitamilla ollaan.

   Poista