tiistai 19. marraskuuta 2013

Toisen romu on Ennen aarre!

Tiedättekö sen fiiliksen, kun olet juuri keksinyt haluavasi tarvitsevasi jotain tiettyä; oikean väristä vaatekappaletta, just sitä 8 kg kahvakuulaa, punaista pippurimyllyä tai paimentolaismattoa? Ja sit menet seuraavan kerran kirpparille ja siellähän se jo odottaakin. "Energy goes where attention flows", sanoi joku viisas, ja se pitää niin paikkansa.


Noh, mä suunnittelin haluavani pari puuarkkua tuunattavaksi ja myöhemmin säilytystilaksi/mataliksi pöydiksi ensi vuonna (toivottavasti) kunnostettavaan vinttitilaan. Ja sit mä ajelin lähikirpparille. 


Vanhoja retronvärisiä matkalaukkuja nyt ei koskaan voi olla liikaa! Varsinkin jos ne maksaa 5 €. 
Puuarkuista maksoin yhteensä 30 €. 


Nämä aarteet ilahduttivat niin paljon, että hymyilin vaan voitonriemuisesti miehen mitäshelvetinromujaseakkataastänneraahaa-ilmeelle auton kaartaessa pihaan. Taidan kuitenkin odottaa rauhassa ensi kevääseen, ennen kuin käyn puuarkkuihin käsiksi. Ehkäpä siihen mennessä visio niiden uudesta ulkonäöstä on muhinut ja kypsynyt päässä tarpeeksi pitkään. Valkoiseksi, tummanruskeaksi vai harmaaksi? Maalaten, vahaten vai petsaten?

(Tällä hetkellä tekee mieli vaan maalata kaikki mustaksi. Sysimustaksi! Syytän marraskuuta.)


Maalaiskirpparit on Pop!

11 kommenttia:

 1. Onpas kyllä mukava retro matkalaukku! Jotenkin repesin tuolle miehesi ilmeelle ku pystyn sen niin kuvitteleen :D Meilläkin miehellä ollut muutaman kerran jotain samanlaista reaktiota ku oon tavaraa roudannu kirppikseltä ja hän tullut mua hakemaan :D

  VastaaPoista
 2. Jep, välillä noi siipan ilmeet on kyllä ihan kodakmoment-kamaa :D Onneksi meillä mennään yleensä aina huumorin kautta, pieni kevyt piruilu puolin ja toisin pitää parisuhteen virkeänä ;)

  VastaaPoista
 3. Hienoja! mustina niistä tulee taatusti mageita! Wau!

  VastaaPoista
 4. Ooh, mitä aarteita taasen! :)
  Tiedän tosiaan tuon tutkan! Vaikka aina ei nappaa, mutta usein juuri maalaiskirpparit ovat oikeita aarreaittoja. :)
  Vaha harmaa kuullostais myös aika käheelle, onneksi jaksat antaa itsellesi pitkän harkinta-ajan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harkinta-aika olosuhteiden pakosta ;) En viitsi sisätiloissa näitä alkaa laittamaan ja ladossa/työpajalla on turhan viileä tähän aikaan vuodesta. Harmaa vaha on erittäin potentiaalinen vaihtoehto!

   Poista
 5. Ihania! Mun lempikirppis paloi :( Toivottavasti löydän pian uuden. Vahaa arkut ebenpuun mustiksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou! Kyseessä tais olla samainen kirppis, jonka palosta oli lehdissäkin paljon juttua? Ebenpuun mustaaa...mmmmm...(Ai hitsi kaksi ääntä jo mustalle!)

   Poista
 6. Ihania! Aivan ihania!

  Ääni myös mustalle. Mut pikku viilauksella.
  Mulle meinaan tuli heti mieleen, kun nuo näin, että mustina ne olisi makeet… valkoisella kiiltävällä kannella.

  VastaaPoista
 7. Uusi lukija täällä kurkistelemassa. Kiva blogi sinulla. Tervetuloa vierailulle myös meidän kotiin www.kotiaurorassa.blogspot.com.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna ja tervetuloa lukijaksi! Tulen ehdottomasti piipahtamaan vastavierailulla :)

   Poista