lauantai 16. marraskuuta 2013

Valo-ovi

Kammarin leivinuunin viereen jäävä nurkkaus tuntui hieman autiolta. Tänään kaivoin aarre-aitaksi osoittautuneesta ladostamme kuvan vanhan, hieman mintunvihreään taittavan oven ja kannoin sen perusteellisen puhdistuksen jälkeen sisälle. Sopii mielestäni aika kivasti vaaleanharmaaksi rapattuun takaseinään, vai mitä olette mieltä? Oveen ripustin trendisisustuskauppojen mekasta, eli Tarjoustalosta, ostamani (9,90 €) pallovalosarjan.

 Leivinuunin vierestä on selvästikin aikoinaan purettu seinää ja oviaukkoa laajennettu. Jälki on viimeistelemätöntä, mutta ei anneta sen haitata. Tykkään!
Hirsiin on taltioitunut yksityiskohtia talon historiasta ja menneiltä vuosikymmeniltä. En raaski raaputtaa näitä irti, vaan annan olla ihan tuollaisenaan. Ei kait kaiken tarvitse aina olla niin viimeisteltyä ja kiillotettua?


Ruosteiset ovenkahvat ja rupuiset maalipinnat <3


10 kommenttia:

 1. Aivan ihana ovi keksintö sekä pieni pala historiaa. Ei vanhoissa taloissa saakkaan olla ihan tip top asiat! Tunnelmallisia ja kauniita kuvia, ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, kommenttisi lämmittää mieltä! :)

   Poista
 2. Tosi kiva ovi sisustukseen! Ja rapistunut pinta kruunaa kaiken. Meillä on sama valosarja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ladossa oli pari muutakin vanhaa ovea, en vaan ehtinyt vielä tutkimaan niitä tarkemmin. Tuossa valosarjassa on kyl ihan älyttömän hyvä hinta-laatusuhde! Varsinkin tällaiselle "kulutuskriitikolle", jonka mielestä 80 € pulittaminen "siitä legendaarisesta sisustusbloggaaja-pallovalosarjasta" on ihan silkkaa typeryyttä ja järjettömyyttä, jolle ei vaan voi löytyä mitään perustelua :D

   Poista
 3. Niin tykkään minäkin ♥ Oiva aarreaitta teillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joka kerta sieltä löytyy aina jotain käyttökelpoista :)

   Poista
 4. No huhhuh, miten kaunis ovi-ihanuus. Ja mistä on mahtanutkaan löytyä tuo kiva lamppusarja??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis on kyllä! Lamppusarja on tosiaan ostettu Tarjoustalosta, 9,90 €.

   Poista
 5. Mii laiki veri plenti! Täydellinen!

  VastaaPoista