perjantai 11. syyskuuta 2015

LISÄÄ TILAA KOKKAUKSILLE

Paikallinen Romu-Reiska kävi hakemassa keittiön nurkassa astiankuivaustelineen virkaa toimittaneen astianpesukoneen pois. (Se oli rikki jo torppaa ostaessamme, ja romukuormaan päätyi tiluksiltamme "yllättäen" kaikkea muutakin.) Hyvä niin, koneen korjaus ei olisi mielestäni ollutkaan vaivan arvoista - astianpesukone ei vaan kuulu kahden henkilön asuttamaan vanhaan taloon.

Kauaa ei tarvinnut pohtia, millä tyhjän kolon täyttäisi. Idea oli jo valmiina ja maailmankaikkeuden nettikauppa hoiti taas hommansa. Täyspuinen apupöytä löytyi Tori.fistä. Pyörillä liikkuvan aputason voi vetää esiin silloin, kun kokkaukset vaativat lisää laskutasoa. Jännä, kuinka paljon yhden palasen muutos vaikuttaa koko keittiön ilmeeseen. Ja miten se sopii paikoilleen kuin mittatilaustyönä!


Kesävieraiden kestitykset on hoidettu ronskisti paperilautasilta. Kuka jaksaisikaan taistella tiskivuoroista silloin, kun viini on kylmää ja yöt vielä lämpimiä?Siivosin ja tiivistin astiakaappien sisältöä niin, että pystyimme vaihtamaan tiskialtaan päällä olevan kaapin kaksi hyllylautaa kuivausritilöihin -ja kas, astiankuivausongelma ratkaistu.

 

Keittiötaso - Dogapproved.

5 kommenttia:

 1. Tuollaista apupöytää tarvitsee aina....ja miten voikin olla, kuin tuohon tehty..:)

  VastaaPoista
 2. Ostaessani oman mökkini päätin, ettei siellä ikinä käytettäisi kertakäyttöastioita. Sittemmin olen joutunut perumaan sanani, kun vieraita on ollut niin paljon ettei astiat olisivat millään riittäneet ja muutaman kesän jälkeen on alkanut käsintiskaus ja tiskiveden lämmittely ärsyttämään niin paljon, että ihan suosiolla hyväksyin viimeksi työtiimini kyläillessä vähän rumemmatkin kertikset... :)

  VastaaPoista
 3. Sehän on juuri passeli! Kokkausintoa uudella tasolla =) Ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tuli erihyvä! Tykkään!

  Kauniimpi, ku astianpesukone ja käteväkin, uskoisin.

  VastaaPoista