tiistai 1. lokakuuta 2013

Crescent

Maalaiskirpparit antoivat taas parastaan; löysin pari viikkoa sitten pyörän, Crescent, 25 €. Takakumi pitää vaihtaa mutta muuten ihan kulkeva. Tässä vähän lisäprojektia ensi keväälle mikäli tuntuu siltä, että tekeminen on vähissä. (Epäilen vahvasti.)En tiedä minne oikeastaan tällä polkisin kun ympärillä on pelkkää peltoa ja metsää, mutta pitäähän sitä nyt ihmisellä pöndepyörä olla. Kenties ens jussina latotansseihin, mattopyykille lähirantaan tai syksymmällä sienimetsään. Lähikauppaan taitaa olla vähän turhan pitkä matka (12 km), ainakin yhden maitolitran vuoksi polkaista.


Tarakka! En ole ikinä oppinut kyytsäämään ketään, ja meikäläisen tapaturma-alttiudella ehkä ihan hyvä niin.

(Kävin vähän huuto.netissä tsekkaamassa hintoja, ilmeisesti tein aika hyvät kaupat tästä yksilöstä...)

5 kommenttia:

 1. Voi jestas. Upea!
  Tostahan voi tulla sun kaupunkipyöräkin. Kyllä kelpais ajella...

  VastaaPoista
 2. En taida uskaltaa tuoda kaupunkiin, tuntuu olevan niin katoavaista sorttia pyörät stadissa :( P:n lukossa ollut pyörä varastettiin keväällä meidän etuterassilta, keittiön ikkunan alta! Melko röyhkeää toimintaa. Nyt on molempien fillarit vaijerilla terassissa kiinni, siinähän perkele saa vorot tehdä vähän töitä jos meinaavat! :D (Ja ensi kerralla en epäröi hetkeäkään päästää toista koiraa varkaan kimppuun, ja senhän se varmasti tekee. Pahoinpitelysyytteen uhallakin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh huh. Onpa röyhkeää porukkaa! Kyllä mä olen kuullut, että nopeasti katoaa, mutta että noin!!!
   Sääli, että pitää tyytyä itse rumaan pyörään varkaiden pelossa :(

   Poista
  2. Vanhat pyörät on niin parhaita! Nuista varkauksista tulikin mieleeni, että muutamia vuosia sitten multa pöllittiin Oulussa pyörä ja vieläpä poliisilaitoksen pihalta!!! Siitä lähtien oon pyörät lukinnu aina kans johonkin kii.. nytkin on pyörä kokonaisessa pyörätelineessä kii.. Siitä vaa vie sit koko telineen jos tekkee mieli pölliä :D

   Poista
 3. Oi oi oi mkä kaunotar, ihan helmi!

  VastaaPoista