lauantai 12. lokakuuta 2013

Kallot hyllyyn ja vinyylit suoraan.

Meille tuli uusi stereotaso kaupunkikodin olkkariin kun mies teki. On se kyllä melko kätevä! ja kyllähän tota hyllykköä aikamme petsattiinkin.

 Mun aarrekallokokoelma. Yleensä kai naiset ostavat uuden hajuveden silloin, kun haluavat vähän hemmotella itseään. No mä ostan uuden kallon. Luuuv.Mies ja nuorempi karva-assari karkasivat maalle, me jäätiin tyttöjen kanssa stadiin. Allekirjoittanut on I Love Me-messuilla työn puolesta koko viikonlopun, vanhemmalla karva-assarilla taas vaativia lepäilyhommia. Kyllä me molemmat taidetaan niitä poikia vähän kaivata.

5 kommenttia:

 1. Kyllä kalloilla on hyvä hemmotella itseä ja vinyylitkin kelpaa pitää esillä! :) Meillä vinyylit aiemmin majaili arkussa.. onneks nyt on näppärä hylly niille. Mukavaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marjut! Meillä vinyylit ja cd:t saa olla esillä ja näkyä, musiikki kun on kantava voima ja suuri osa elämää tässä taloudessa! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun löysit blogiini. Tulin vastavierailulle ja tänne jäin. Kaunis koti ja siellähän se kirppiskannukin komeilee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, kiva kun tulit vierailulle ja tervetuloa toistekin! :)

   Poista