maanantai 28. lokakuuta 2013

Myrskyä odotellessa.

Myrskyn merkit ovat ilmassa, joten Campadrelta tekemäni tilaus ei saapunut päivääkään liian myöhään. Bercaton retrokuosinen, maailman pehmein torkkuhuopa ylitti ylikriittisen nettikauppaostoskynnykseni, se on vaan ihan täydellinen!


Vaaleat verkkokynttilät Tiimarista, puinen tarjoitin kirpparilöytö parin kuukauden takaa.


Tiivistetään nyt vielä kaikki pahimmat kliseet tähän loppuun, koska tänään, jos koskaan, ne pitävät niin paikkansa. Onhan kuitenkin maanantai. Eli taidanpa kääriytyä huopaan, sytyttää kynttilät ja mennä sohvalle koirakasan jatkoksi sitä hirmumyrskyä odottelemaan. Ilmeisesti meillä ei  myöskään ole mitään asiaa ulos enää tänään, mikäli koirien kuorsausta on uskominen. Punaviinin korkkasimmekin jo.

5 kommenttia:

 1. Aika kiva tapa viettää maanantaita ja tohon torkkupeittoon kelpaa kääriytyäkin :)

  Teidän ilta kuulostaa paljon paremmalle, kun täällä tapahtuva hermoilu herätyksestä klo 4.00.
  Jannella on tulossa työmatka Pietariin ja juna lähtee niinkin inhimilliseen aikaan, kun 5.18. Nice!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanantait on aina lähtökohtaisesti jo niin persiistä, että parempi vaan yrittää "vaimentaa iskua" vaikka sitten pehmeillä torkkuvilteillä ja lasillisella punaista. Jannen herätys kuulostaa ihan kamalalta!

   Poista
  2. Puhut asiaa :) Toi yöllinen tuuli ja sade jotenkin vielä kruunasi sen hätäisen lähdön. Pahempikin myrsky olisi sopinut hyvin kuvaan...

   Poista
 2. Olen ihan pettynyt. Meillä "pohjoisessa" ei myrskynnyt ollenkaan. Kohta nähdään kulkeeko juna Helsinkiin vai onko esteitä radalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vaimeaksi jäi myrskyt pohjoisessa Helsingissäkin. Tai sitten vaan nukuin poikkeuksellisen sikeästi. Ja tota "syksy/talvi yllätti VR:n" uutista on jo vähän odoteltukin, se on aina varma saapuvan talven merkki :D

   Poista