maanantai 14. lokakuuta 2013

Karvankaan väliä

Kaivakaapa jo astmapiiput valmiiksi, sillä postaus sisältää tukehduttavan määrän karvoja.

Sisustusvinkki päivään: älä hanki koiraa.
Kyllä. Puhumme juuri sinusta.
Tai jos hankit, älä kuitenkaan kahta.

Mistä näitä koiria oikein tulee?!

Tai jos kaksi, niin mielummin sellaisia pieniä ja vähäkarvaisia. Mutta älä missään nimessä kahta isoa ja sekarotuista, jotka tiputtavat turkkinsa vuorotellen.

Mutta jos tällainen tuplavahinko pääsee kuitenkin käymään, älä osta harmaata sohvaa.
Tai violettia villamattoa.
olohuone kaksi sekuntia imuroinnin jälkeen.
Tai jos olet niin tyhmä, että silti ostat, voit varautua siihen, että mikään imuri tässä maailmassa ei tule pelastamaan sinua ja koti-idylliäsi karvanlähtöaikana. Joka siis kestää kahden koiran kanssa läpi vuoden.

Reality check: tältä meillä oikeasti näyttää.

Sohvalla on vähän rapsuteltu koiraa...


"Se en ollut minä."
Ei mulla muuta tänään. Imurisponsorit, saa ottaa yhteyttä.

Maanantaita ihmiset!

9 kommenttia:

 1. Hehee näyttää tutulta. Meillä on kaksi mustaa sekarotuista ja taloomme oli muuttovaiheessa ostettu valkoiset lattiamaalit, NOU! Edellisellä omistajalla oli valkoiset koirat ;) Onneksi omissa on ripaus nypittäviä rotuja, niin karvanlähto ei ole ihan niin maksimaalista kuin pohjavillaystävillä. Saanko udella koiriesi alkuperää? Ovatko ihan suomalaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisäys, sain kerran testata Mielen Cat & Dog imuria, voisit erityisesti pyytää sponssia siltä suunnalta ;)

   Poista
  2. Joo, vetäisen koirat furminaattorilla läpi päivittäin, mutta tuota pohjavillaa vaan riittää ja riittää! Pitäisi varmaan kerätä talteen ja teettää itselleen niistä kintaat, kuulin että tämäkin on mahdollista. Meidän dogit ovat molemmat entisiä katukoiria Virosta, isompi tuli meille 2006 ja pienempi 2011 "vahinkolapsena", piti tulla meille vaan kotihoitoon mutta jäikin sitten sille tielleen :D

   Poista
  3. Viroa mäkin olisin veikannut, mutte aina ei uskalla kun ihmiset loukkaantuu. Sieltä tulee mun mielestä enemmän noita kauniita luppakorvaisia ajokoirajohdannaisia tai laikamiksejä. Viipurista (mitä omat on) pienempiä keskikokoisia kettu-luikkupystykorvia ;)

   Poista
  4. Ajokoirajohdannaisia, erittäin hyvä termi kuvaamaan meidän pienempää! Isompi (ja karvaisempi) on laumanvartijamix, mikä käy luonteesta ja käyttäytymisestä hyvin ilmi. Hankala yhdistelmä jos päätyy vääriin/osaamattomiin käsiin, ja näitäkin taitaa Viron puolella olla paljon. Keksimme meidän piskeille uuden ja osuvan rotumääritelmän; ne ovat virolaisia kerjuukoiria :D

   Poista
 2. Ja hei kiitos imurivinkistä, Torpalle onkin uuden imurin hankinta edessä... :D

  VastaaPoista
 3. Heheeee! Mitä sä meinaat kutoa noista virolaisten kerjuukoirien villoista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku kuulemma tekee mm. koirien karvoista lankaa (kehrää vai mikä se termi oikein on?) ja vaikka lapaset jos materiaalia riittää :D Olis koiristakin jotain konkreettista hyötyä joskus!

   Poista