tiistai 29. lokakuuta 2013

Mukillinen verenpisaroita

Veriaiheinen postaus korkatkoon edessä häämöttävän lempijuhlaviikonloppuni odotuksen, Kekri, Halloween ja Samhain, juhlin mielelläni ja hartaasti teitä kaikkia!

Löysin taannoin kirpparilta kivan kahvikupin. Verenpisaroiksi paljastunut kuviointi lämmitti vanhan goottitytön sydäntä niin paljon, että pakkohan se oli korjata parempaan talteen. Ja nykyisin ei ole enää olemassa aamukahvia Torpalla ilman tätä mukia, siitä tuli heti suosikkini.Ja nyt seuraa kysymys teille: osaako joku valoittaa hieman mukin tarinaa? Ilmeisesti kyseessä on jokin Arabian ja Veripalvelun yhteistyötuote, mutta googlettamalla en löytänyt enempää infoa. Ihan uteliaisuudesta olisi kiva tietää, miten ainutlaatuinen yksilö mahtaa olla kyseessä.

3 kommenttia:

  1. Anopillani on samankuosinen kangaskassi sekä muki, mutta ilman veripisaroita. Itse en ole saanut aikaiseksi ryhtyä verenluovuttajaksi. Näitä Pisara-mukeja lahjoitetaan ilmeisesti ainakin Veriryhmien vetäjille. Kelpaisi minullekin, ihan vain koska veritippoja :D

    VastaaPoista
  2. Okei, kiitos tiedosta. Verenluovutukseen arvelinkin sen liittyvän. Ja kyllä, välillä on käynyt mielessä mennä luovuttamaan (mulla on muistaakseni vielä joku harvinaisempi veriryhmä) mutta taas yksi näitä asioita, mitä ei vaan saa vietyä toteutuksen tasolle...ehkä jonain päivänä.

    VastaaPoista
  3. Kenties kyse on tästä? http://www.veripalvelu.fi/www/3427

    VastaaPoista