torstai 2. lokakuuta 2014

Kartalla - vihdoinkin!

Jo ammoisina aikoina huhtikuussa pohdiskelin blogissa tyhjän seinän dilemmaa ja "armottoman sisuuntumisen" myötä sain siis vihdoinkin tehtyä asialle jotain. Heti kuusi kuukautta myöhemmin. (Tai viisi, jos tarkkoja ollaan, koska Suomen Tullista päivää ja meillähän ei täällä ole mikään kiire...)

Täydellinen tähtikarttajuliste löytyi Etsystä. Se oli tietenkin muutaman sentin isoimpia standardikehyksiä suurempi, joten juliste piti kehystyttää. Tähän kun ynnätään tullimaksut, niin johan tuli tälle projektille hintaa. Saa luvan nyt miellyttää silmää sitten vähän pidempäänkin.

(Ja oh dear, kyllähän se miellyttääkin!)Mistä näitä koiria aina kuviin ilmaantuu?!Mitäs tykkäätte?

14 kommenttia:

 1. Upea! ❤ mattokin on nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on mun aarre, vaikka aluksi hieman epäröinkin tuota jopa vaaleanpunaista sävyä :)

   Poista
 2. No mutta tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin! Luonnossa vielä hienompi, hieman hopeankuultava painatusjälki.

   Poista
 3. No tykkään! Ja tuo matto, wou! :-D

  VastaaPoista
 4. No on upea, ja sopii paikallensa kuin nappi silmään!
  Etsy on sellainen paikka johon voi helposti unohtua pitkäksikin ajaksi - ihan vaan tuijottelemaan sitä valinnanvaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuntuu, että tarvitsisin mun selaimeen jonkun Etsy-kiellon. Varsinkin silloin, kun luottokortti piippaa punaisella jo ilmankin ;)

   Poista
 5. Se on hieno! Ja hyvä tuo edellinen postauksesi. Se on juuri niin, että jos on motivaatiota, sitä kyllä osaa ja pystyy. Itse olen käynyt vastaavan prosessin läpi oman kunnostusprojektimme myötä. Yhtäkkiä vaan huomasin, että osaankin tehdä jotain myös käsilläni, vaikka toisin luulin. HIeno juttu, että löytyi entisöintikurssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin vaan aika vapauttava tunne, kun tajuaa olleensa vuosikausia niin väärässä? :D

   Poista
 6. Ei hoppu hyväksi ja sehän tuli taas tässäkin todistettua :) älyttömän hieno ja sopii tosi hyvin paikalleen. Mulle maistuis tuosta huoneesta ihan ensimmäisinä taulun lisäksi tuo ihana pikku jakkara ja valaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mihinkäs tässä kiire, valmiissa maailmassa :D Sekä jakkara että valaisin ovat huuto.netistä. Jakkarasta muistan aina, kun mulla oli nousemassa tosi kova kuume ja "pakotin" miehen lähtemään jakkaranhakureissulle koska se oli niin hieno ja pakko saada!

   Poista