keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Nuore(hko)n Ennen muistiinpanoja Lontoosta


Pikaiset terveiset Lontoosta. Olen tehnyt muutamia havaintoja:

- Lontoossa niin vesihanat kuin sähkökatkaisimetkin toimivat VÄÄRIN. Paikallisille voisi myös vinkata vesisekoittajan olemassaolosta, eihän sen keksimisestä ole vasta kuin, mitäh, ehkä n. 50 vuotta.

- Oxford Streetillä on suora portti helvettiin, sen nimi on Primark. Luovutin shoppailun suhteen jo kahden kaupan jälkeen ja kävelin lähimpään viinibaariin, joka olikin sitten lähes taivaallinen paikka.

(Kun viiden minuutin sisään kävelee otsa edellä lasioveen ja maistaa näytteeksi saamaansa saippuanpalaa, saattaa ihminen tuntea itsensä hieman vajaaksi.)

- Teatteri-ilta Lontoossa (Wicked) oli juuri niin maaginen kuin muistinkin sen olevan. Ehdottomasti must see- Lontooseen matkaaville!

-Tekisi mieli keskustella vakavasti aiheesta nimeltä kokolattiamatot.

Löysin arvottavaksi jotain seinälle kehystettävää, johon liittyy ihmisen luusto koko komeudessaan. Sen verran hieno palkinto on kyseessä, että ostin yhden myös itselle. Käykää siis vastaamassa ja osallistumassa! Arvonta jatkuu torstaihin klo 23 asti.

3 kommenttia:

  1. Ei, älkää enää vastailko, että minulla on paremmat mahdollisuudet voittaa jotain noin mahtavaa!

    VastaaPoista
  2. :DDD Mä voin keskustella sun kanssa kokolattiamatoista. Ja jos et siellä saa tarpeeksesi, niin tuu meille käymään. Makuuhuoneesta löytyy :)

    VastaaPoista
  3. No voihan mahoton, tuo palkinto näytti kyllä niin makeelta! Toivottavasti nähdään vielä jonkin sortin postaus kyseisestä kääröstä :)

    VastaaPoista