perjantai 6. maaliskuuta 2015

Tulevan viikon garderoobi

Olen kuluneen viikon tahkonut koulutehtäviä valmiiksi hullun lailla.

Tänään aamulla suoritin yhden tentin ja juoksin hammasta purren viisi kilometriä räntäsateessa.

Sen jälkeen kaivoin keveimmät hippikoltut ja bikinit esiin, sillä muutaman tunnin kuluttua matkaamme lentokentälle ja nousemme koneeseen kohti kovasti odotettua aurinkoa ja lämpöä.


Intia on ollut salainen matkahaaveeni jo pitkään. Mielikuvissani elää illuusio mystisen mausteisesta ja silmiä hivelevän värikkäästä Intiasta hiekkarantoineen ja basaareineen, 60- ja 70-luvun hippikommuuneista Goan Anjunassa ja täydenkuun juhlista vielä auringon jäljiltä hehkuvalla hiekkarannalla. Goa on kerännyt mainetta henkisyyden, joogan ja vaihtoehtoisten hoitojen tyyssijana. Toisaalta taas kolikon kääntöpuolella on vapaan rakkauden, pummien ja jointtien ikuinen luvattu maa, jonne moni "palaa juurilleen" ja katoaa omaan kosmiseen sfääriinsä tulematta koskaan kokonaan takaisin tähän todellisuuteen.

Me kuitenkin ajattelimme palata jo viikon päästä.


Mukaan lähtee muutaman höyhenenkevyen puuvillamekon lisäksi vain passi, aurinkolasit ja lempikorut - yli 30 C helteessä ei paljon muuta kaivatakaan. 

Ai niin ja aviomies, sen otan mukaan myös!Valaistumisesta en tiedä, mutta uskoisin oman henkilökohtaisen nirvanani ainesten olevan kasassa maatessani paahteisella hiekkarannalla pauhaavan meren ääressä kylmä drinkki kädessäni - en pistäisi pahakseni parista hyvästä joogatunnistakaan tai sisustus- ja vaatelöydöistä Anjunan kuuluisalta hippimarketilta.


Hmm, riittäisiköhän neljät bikinit viikoksi?


Tämä hippi lähtis nyt Incredible Indiaan, morjens!

12 kommenttia:

 1. Groovy, man! Huippua reissua teille, nauttikaa! Ja paljon sitten kuvia blogiin :)

  VastaaPoista
 2. Oolalaa, miten mielenkiintoinen kohde! Mitä antoisinta matkaa sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää reissua. Olen itse saanut sieltä ihania tuliaisia, joten etteköhän tekin tee löytöjä.

  VastaaPoista
 4. Haha! Lehmänläjiä ainakin löytänette, rannoilta :D Haha! Intia on ihana maa, naatiskeltaa!

  VastaaPoista
 5. Ihanaaaa, kyllä kelpais. Toivottavasti pidätte niin ihanan reissun. Ystävältäin kuulleeni minulla on myös kuva, että Intia voi koukuttaa käyjänsä käymään uudestaan :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa reissua ja mukavia hetkiä, kohtaamisia, fiiliksiä, uusia kokemuksia, näköaloja - sitä kaikkea mitä matka parhaimmillaan tarjoaa ja joka koukuttaa aina uudelleen lähtemään <3

  VastaaPoista
 7. Oi, tosi mahtavaa matkaa ja nauti!

  VastaaPoista
 8. Mahtavaa reissua! Muakin kiinnostaisi Intia tosi paljon, mutta vatsatauti pelottaa :D Saan vatsataudin aivan joka kohteessa, ja tarinat Intiasta ovat tietty omaa luokkaansa. Toivottavasti teidän viikko sujuu superseesteisesti ja löytöjä tehden :)

  VastaaPoista
 9. Loistavaa reissua ja lempeitä rantatuulia sinne!

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa hyvältä ja maistus vaikka vasta palattiin... ja muuten hemmetin ihania vaatteita ja asusteita!!!

  VastaaPoista
 11. Oi, siellä te jo lekottelette onnellisina kuumalla hiekalla! Ihanaa!

  Minä en tohtisi lähteä Intiaan. En kestäisi hengissä niin pitkää lentomatkaa. Ja olisin takuulla mahtaudissa koko loman, kun pelkkä Kanariansaarten reissukin kuluu aina puoliksi vessassa.

  VastaaPoista
 12. Loistoreissua <3

  Kuvia jo malttamattomana odotellen:)

  VastaaPoista