sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Välähdyksiä viikonlopulta

Jäin perjantaina viikon minilomalle - enkä hetkeäkään liian aikaisin. Hengähdystauko tekee epäilemättä hyvää, ja ensi viikolle luvatut koleat kelit ja sateetkaan eivät saa mieltä tummumaan. Oikeastaan olenkin jo vähän kaivannut villapaitoihin kietoutumista ja luvan kanssa sohvalla leivinuunin lämmössä värjöttelyä. (Aurinkoisilla keleillä tulee huono omatunto sohvalla makoilusta ja jopa kirjan lukeminen on "liian vähän" tekemistä. Omituinen on ihmisen mieli.)


Töiden jälkeen kipaisin alkosta pullon kuohuvaa ja lähimetsästä sen jo lähes legendaarisen perjantaikimpun.


Hyvää kesälomaa, minulle!


Viikonloppu kului kaupungissa ja lauantai-iltana suuntasimme Helsingin yöelämään maagisen upean Jex Thothin keikalle. Tuntui hyvältä pitkästä aikaa pukeutua, laittautua, föönata ja meikata enemmän kuin sen arkisen huulirasva-ripsiväriyhdistelmän verran. Pöndeviikonloppuina kun tulee harvemmin peiliin katsottua.

Maltilliseksi jääneen illanvieton jälkeen sai hyvillä mielin kattaa aamiaispöydän tarjottimelle, sulloutua sohvalle vilttien ja koirien sekaan ja venyttää aamua pitkälle iltapäivään The Killing -sarjaa tuijottaen, samalla kun mielessä välkkyi riemukas ajatus vielä edessä olevasta lomaviikosta.

(Unohdetaan se, että Torpalle lähtö siirtyi maanantaille, koska olin lauantaina jostain itsellekin tuntemattomasta syystä jättänyt autoon valot päälle. Tyhjällä akulla ei kauheasti ajella.)

Nyt vetäydyn takaisin sohvalle tuijottamaan The Killingin päätösjaksoa. Sunnuntai-ilta, eikä ahdista yhtään. Voisin tottua tähän!8 kommenttia:

 1. Hyvää ja hauskaa lomaa sinulle! Viilee kimppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Taru, kimppu on ihan lähimetsän antimista koottu, varpuja ja kanervaa.

   Poista
 2. Mukavaa alkavaa lomaviikkoa :) Itsekkin kovasti ootan vastaavan viikon häämöttämistä ja ihan samaa mieltä, ettei sade ja harmaus haittaisi sitä viikkoa lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppuna voisi kyllä jo paistaa kun on tarkoitus rykäistä se kattoprojekti loppuun... Kiitokset!

   Poista
 3. Hyvää lomaa :)

  Tunnistan itsekin ton ihmeellisen ihmismielen. Meillä Janne on se, joka ei osaa hyvällä ilmalla yhtään olla puuhaamatta. Ja mä se joka oikein nauttii huonolla säällä torkkupeittoon kääriytymisestä kirjan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmissa puolensa, kyllä mäkin sitten osaan rötvätä ihan luvan kanssa jos ulkona sataa räntää :) Kiitokset Laura!

   Poista